sunnuntai 15. maaliskuuta 2020

Ulkonaliikkumiskielto

Tämän hetken Uunon maskaramallisto. Oikealla halvin jokamiehen kengännauhaversio, jota on varastossa nyt eniten. Nyt on kaikista nyt tarpeettomista tennareista otettu nauhat uusiokäyttöön. Toisena oikealla leveempinauhanen versio, jota on saatavana myös punavärisenä (kolmas oikealta), ja äärivasemmalla turboversio, jossa on kolmipistekiinnitys, leveä nauha, ja torakkamyrkyllä käsitelty suodatinosa. Kaikki versiot täyttävät suodatuskyvyltään Covic Uuno 19 B luokituksen vastimukset, Kolmipisteversio täyttää myös tiukimman Covic Uuno 19A luokituksen vaatimuksen. Tuotteita saa ainoastaa suoraan valmistajalta tai tiskin alta hämäräkaupoista yöaikaan klo 03:00 - 04:00 välisenä aikana. Tuotteita on vain rajattu määrä saatavilla. Hinta riippuu tuotteen saatavilla olevista määristä. Arviot vaihtelevat 10 - 1000 euroo kappaleelta. Toimi nopeasti, nää viijää käsistä...

Täällä Epsanjan Torreviejassa, ja muuallakin Espanjassa astui voimaan ulkonaliikkumiskielto. Kielto koskee myös Kanariansaaria, jossa tanssiravitsemusliikkeet suljettiin viime yönä poliisivoimailijoiden toimesta. Kieltoo rikkoville luvataan sanktioita. Töissä, kaupassa ja apteekissa voit käyvä, ja niiltä askareilta myös palata mörskälle... Eli tähän sitte kyl tyssäs Uunonki tennarijen kulutus ja liikehtiminen. Tennarien nauhoille kyl löyty uusiokäyttöö, niinko ylläolevasta kappaleesta käy ilmi.

No miulla ei aika pitkäksi käy. Monenmoista tekemistä ja askaretta piisaa. Nytte muunmuassa aloin valmistamaan käsitöinä jo käytännössäkin hyväksi testaamaani suodatinpussimaskaraa, joka torjuu tehokkaasti kaikki virukset ja muut lepakkoo pienemmät basillit, sillit ja liskot.

Puhelin herätti kolmelta, ja tän pyhäpäivän unoset on nukuttu... Väsyttää kyl vietävästi. Hätä ei oo tän näkönen Uunolla, eikä ihmisilläkään....paljon pahempaaki vois olla tulossa....heh...jatketaa sen ootteluu...Kärvistelemisiin!

2 kommenttia:

  1. Hienoja koronanestäjät. Jos lähdet juoksulenkille, ota kauppakassi ja muutama oluttölkki mukaan, että voit poliisin pysäyttäessä kertoa olevasi sallitulla kauppareissulla. Siellä kattoterassillakin voi varmaan ympyrää juosta ja tehdä vaikka tuoleista jotain esteitä ym. Niin ja porrasjuoksuahan siellä on hyvä harrastaa. Eipä tää tilanne kyllä paljon naurata, mutta ei sille mitään voi.

    VastaaPoista
  2. Haluttasi kyl lähtee kovasti, mutta saattaa tulla kovat sakot. Ja on tästä totaalilevosta kyl toinenki haitta hyvien reeniviikkojen jälkee nimittöi tuo lepopulssin laskeminen. Nyt on vaarana jo, että pitäävät pulssia mitatessa jo kuolleena, tai vähintäänkin sairaana...heh..joo eipä tämä hyvä homma ole, mutta kyllähän nuo viranomaiset näillä rajotuksilla hakee meijän ja yhteisöjen parasta...mie kökin kämpillä tän pariviikkoo ilman isommi riehaantumatta, ja katotaa sitte mikä on tilanne ja onko lentokaan voimassa jne. Nyt ei voi muuta tehä ku ootella. Aurinko ei oo paistamasta lakannu täällä vieläkään. Kyllä tää tästä hyväksi muuttuu taas kun sen aika on, luulottelee Uuno😋😋😋

    VastaaPoista