perjantai 6. helmikuuta 2015

Pyöräily- ja Purukalusto

Siinä on Uunon nyt riimakuntonen pyöräilykalusto. Purukalusto ei ennää läheskään yhtä hyvässä kondiksessa oo.

Eilenhän mie siellä Kapernaumissa sitte käväsin. Sehän sijaitsi nyt tuolla Torren toisella puolella. No ei siellä mitään isompia karne-vaaleja ollu, vaikka muuta puhuivat, mutta aurinkoista sielläki oli, mikä veti Uunonki suupielet taas marnille.

Loppupäivän viettelin aikaani sitte suurimmaksi osaksi mörskällä erinäisiä asijoita toimitellen (pääasiassa tyhjää). Päivä mäni taas mukavasti.

Näkkyy tuo lumi täälläki pohjosen osia vaivaavan. Uutiset on pullollaan kuvia, joissa Carreteerat ja Autopistat on tukkeentunnu lumesta ja autoista ja autoista pelastellaa kylmettyneitä ihmisijä.

Nukyihmisijä tuo toisenkilaine kylmettyminen kovasti vaivaa, mikä saapi Uunonki mielen surulliseksi...

4 kommenttia:

  1. Kyllä se tämä nykyaika koettelee ihmistä.
    Jatkuvasti on jotain vakavia kriisejä menossa.
    Eilen yhden hieroja kolleekani kanssa pohdimme mihinkä se tämä maailma on menossa kun kaikki vakavat tapahtumat riivaavat maailmaa, on Ukrainantilanne, Kreikankriisi, epola ja Rovaniemen pikatukustakaan ei ole moneen kuukauteen saanut pehmeämpää hierontapaperia.
    Ei se hyvältä näytä.

    VastaaPoista
  2. Nii...ja Uunojakii...suurin riisi on satavarmasti tuo pehmopaperin puute. Eihän sitä pehmosta paperija mistään saa, ku Suomessa on jo kaikki paperimyllyt ja pellotki pistetty paketteihin. Nytte ko se paperi tehhää jostaki tikkusesta Bambusta, ei siitä pehmosta saa millään.
    Mie pistän täällä omat riisit kohta kuitenki kattilaan ja ropsahutan tonnikalapurkin auki ja rupijan syömään.

    VastaaPoista
  3. Komia on Uunon liikkumisvälinekalusto, satulathan noista puuttuu, mut turhaa painoahan ne ovatkin. Tehokkaampi reenikin tulee kun vetelee vaan menemään putkelta. Siinäköhän se Uunon vauhin salaisuus onkin, hmmmm tuota melkein täytys koettaa.

    VastaaPoista
  4. Elä sie Retu Uunon vauhtiloista puhu mittää. Mie olisin muistavina yhen männäviikon juoksukilpailun, jossa Uuno oli kilsan pääsdä maalista, ku sie jo tuulettelit tukka hulmuten pootijumilla...heh...että se niistä Uunon vauheista ja salaisuuksista...

    VastaaPoista