tiistai 10. helmikuuta 2015

Pakkopullaa

Kyllä mäni aika taas tänää ripijästi. Miten ihmeessä sitä on joutannu töissä joskus käymään, ku ei taho päivä piisata vaikka ei sitä "pakkopullaa" ookkaan enää riesana.

Ihan kertakaikkisen mahtavaa on herätä ku huvittaa ja jaksaa, ja käyvä hetekalleki ihan sillon ku lystää. Ja jos ei huvita mikkään, ni voipi vaikka kuperkeikan heittää ja kunnon pierut päälle...

Aamulla kävin kuus kilsaa kuulostelemassa kinttujen vointii...väsyneet vielä oli ketarat. Siintä kämpille ja kahvii ja muonaa ja sitte hyppäsin pyöränselkään ja käin muutaman tunnin kylässä kahvilla istumassa ja jatkoin Zenia Pulevartille ja siellä tennarit miut johatti Decathlonin sporttikauppaan.

Sieltä jäi kassiin yhet riskirikoot.

Sitte jatkoin takasin mörskälle reilun kahenkympin sotkemisen jälkeen. Keittelin porkkanoita puolkattilallista, vaikka raakanaki niitä meilellään rouskuttelen.

Äsken vielä käväsin pikkusen hikoilemassa hyvin kevyttä kenttähölkkää reilun 4km. Huomenna jo jalat saattaa olla lähellä normaaliolotilaa. Pää ei varmaankaa oo sitä vieläkään?

7 kommenttia:

  1. Opas Uuno muuttunut edukseen siellä etelän auringossa, vielä muutama rupeama niin jopa näyttää John Waynelta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jäi tuosta miun vastauksesta se pois, että myöhän tuon Väynen kanssa ollaan lähes samanpainosijaki, paitsi Uuno on satakunta killoo keykäsempi...siis lähes identtiset kaksoisveljekset.

      Poista
  2. Heh....uus pusero, liima, jota vahingossa huuliini vetelin joku aika sitten ja parantunnu kuvankäsittely saavat aikaan ihmeitä.....:)

    VastaaPoista
  3. Yritin kommentoida tuohon edelliseen postaukseen, mutta se katosi jonnekin. Onpas siellä kylmä kun täällä Perslantijassakin on ollut parina aamuna +5 astetta ja päivällä vähän lämpimämpää! Toivottavasti kelit lämpenee kun parin viikon päästä pitäisi tulla sinne värjöttelemään. Lunta siellä lienee kuitenkin vähemmän kuin täällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei noita aamulämpötiloja kannata säikähtää...auriko kun nousee ni se kohoaa lähes joka päivä +15 tietämiin....viikonloppuna luvassa jo yli 20 asteen lämpötiloja....JA NE ON PLUSASTEITA.

      Poista
  4. Ei taija vuotet riittää,että uunon pää pallaa normaalitilaan?

    VastaaPoista
  5. Eipä taija piisata...mikä on ihmisen ja Uunon pään normaalitila, siinä on varmaan ja suuri ero. Tällä ylä- ja alakalustolla kuitenki liikkeessä vielä ollaan. Välillä pikku nykäys eteenpäin ja useimmiten sitte suurempi nykäys taaksepäin. Suunnalla ei ennää mittään väliä liene :)

    VastaaPoista