lauantai 7. helmikuuta 2015

Dineroijenmetsästäjät

Orihuelassa olis tarjolla halukkaille puolimaratonin juoksuu ja läjä dineroita.

Viime vuonna ylsin M60 sarjassa kolmanneksi Uunolle ihan ok ajalla 1:32 ja rapijat. Näyttäsi kyllä tänävuonna siltä, että tuolla ajalla ei välttämättä pootijumille jumittamaan pääse. Santa Polassahan Uuno oli viijes, ja jos samat dineroijenmetsästäjät nyt viivoille ilmaantuu, Uunon viimevuonna alottama ammattilaisura hyytyy ihan käsiin, ja jalkojen hitauteen.


Jos sammakkomiesten ennusteet pitää, luvassa on ihannejuoksukeli...täysin aurinkoista...vajaat 2m/s länsituulta ja +7 astetta lähtöhetkellä lämmintä, joka siitä nousee 1,5 tunnissa 2-3 astetta. Reittihän on muistaakseni huonompi kuin esim. Santa Polan ja Torreviejan pitkillä suorilla höystetyt kisareitit, joten tavotekeskivauhtini tulee olemaan 4:20. Kun vaan sen alkumatkan kohelluksen vois vaan jollakin konstilla ehkästä.

No kävi miten kävi juoksussa, mutta se on varmaa, että mukava siellä on äheltää niin kisassa ku muutenkin. Lämpötila on kyl senverta alhanen, että maalissa saattaa purukalusto olla kovilla?

KISASIVUSTO TÄÄLTÄ.

4 kommenttia:

  1. Mänöhaluja! ee et äm

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos M! Haluista jos ois vaan kiinni, ni ei ois mittää hättää, mut siinä ku vielä pitäs jaksaa kipitelläkkii kovalla tahilla, ni se onkii jo sitte paljo vaikijampaa....Kiitokset ja terveiset myös "Levalle"!

      Poista
  2. Ihan viimisenpääle ei tartte heittäytyä maaliviivoilla dinerojen toivossa, viimeksi kun Orihuelassa juoksin ajallani olisin kyllä ollut dineroilla, mutta musta käsi nousi pystyyn kun ei sitä niienumeroa ollut.
    Mutta juoksijapatsaasta ja muusta poodiumipaikan iloista kannattaa kyllä taistella.

    VastaaPoista
  3. Niin kyllä....eihän ihan varmanpäälle tainnu olla Santa Polassakaan....heh...ja kyllähän siellä dinerokorokkeella muutama tovi värjöteltiin sillon ku sitä Niijee ei siulla ollu...ja ihan turhaan...nytte ei taija tineroista olla pelkoo...sinne pitäsi kepitellä mielummin alle 1:30 ja sitä ei passaa lähtee yrittämään. Huomenna ollaan jos ei nyt viisaampia, ni tiijetää ainaki enempi.....

    VastaaPoista