sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Medio Maraton Internacional Ciudad de Torrevieja 22.02.2015



 Aamulla lähin kävellen kisapaikalle. Herättyä normaalit hermoilut ja söhellykset rättijen, kamojen ja kynsijen leikkuun kanssa. Samallahan siinä sai verryteltyy mukavasti. Keli oli muuten mukava, mutta tuulta pukkasi melko mukavasti. Tuntii ennen jo kytistelin kisapaikkoja ja käppäilin aamuauringossa.

Sitte tuli ulkomaan kielellä miulta mies kyselemään tuosta chipistä ja sen kiinnityksestä. Aikamme siinä ku sönkättii, tuli sitte puhheeksi, että mistä sitä kotosin ollaan...heh...molemmat oltii Perslantijasta. Kieli vaihettii toiseksi hymyt naamoilla.

 Tällä mainojolla porukalla tänään kisattiin. Kuvasta puuttuu molemmat Perslantijan miehet Jyrki ja Uuno. Jyrki ei Caffin väreissä nyt juossu, mutta Mikon autolta mukavasti Jyrkilleki vaihtovaatteille tila löyty.

Olosuhteet oli muuten hyvät. +15, puolipilvinen, mutta tuuli oli kova 7m/s. Perinteisen Sabadelpankin edustalla räpsästyn ryhmäpotretin jälkee sitte jo verryttelemää ja sopivia pasikuikkija etiskelemää. Uuno änkesi nyt ittesä toiseen lähtöriviin, ja kohta jo päästiikin melkosella metakalla matkan taittamiseen. Kymppi ja puolikas lähti samaan aikaan. Uunon vauhtina oli kaks ekaa kilsaa 4:17 eli ihan ok, eikä ruulikaan siinä pahemmin haitannu. Rauhassa vetelin mänemään. Jyrki mäni heti lähön jälkee omaa kovaa kyytiään. Jari ohitti Uunon toisen 180 asteen käänöksen kohilla oisko jotaki 7km:n kohalla. Mie jatkoin omalla vauhillani, joka oli 4:19 keskivauhtia. Olin oottannu tuulen haittaavan enempi, mutta onneksi ei haitannu. Tai sitä ei sitte ite tuntennu? Kisassa ei ihmeempiä kohokohtia nyt ollu, mut loppu 2km oli jo vaikeeta ähellystä. Mukava oli ku Hessu ja Kyllikki olivat tullu Uunoo kannustamaan...heh...ja kattomaan Uunon maalinjälkeistä syleksimistä. Muillekin kannustajille kiitokset! Suomeksikin siellä huuveltiin useemmassa kohtaa. Uunon aika oli 1:32:17, jolla kääkkä julistettii Ganadooriksi.

 Marja kipitti kippeellä hauskasti värjääntyneellä violetinkeltasella nilkalla voittoon....ONNEE!

 Hienoo, että nilkka kesti ja ilosenvärisen nilkan omistajaki vaikuttaa iloselta.

Muijen tuloksista Uunolla ei tarkkaa tietoo oo, mutta Jyrki meni alle 1:30 ja Jari varmaan lähelle tasalukemaa. UUNON LISÄYS: Jarilla oli ollu kova loppuveto. Oli menny Jyrkin ohi, ja aika 1:28:36, Jyrkin 1:28:43....HYVÄ MOLEMMAT!
 Mikolla ja Karilla pieniä vaikeuksia ja Jaana ja Kaisa kommeesti maaliin. Toivotaan, että juoksuinto mahollisista vaikeuksista huolimatta pysyy kaikilla edelleen yllä.

Nii ja kiitos taas mukavasta päivästä ja kotia kohti lähteville turvallista kotimatkaa.

TULOKSET laitan TÄHÄN.

KUVIA laitan TÄHÄN.

5 kommenttia:

  1. Hätäisemmät voivat katella tulokset vaikka täältä ennen ko uuno laittaa linkin tuloksiin.

    http://www.mychip.es/resultado/370

    VastaaPoista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. ÄR kele laitanko vielä kolomannen kerran

    VastaaPoista
  4. Onnittelut! Ylivoimainen voitto. Sinulle alkaa tulla kohta ongelma noiden pokaalien kanssa, jos meinaat Suomeen kuskata.

    VastaaPoista
  5. Kiitos Aimo...meitä oli niin pieni joukkio miun sarjassa (7). Kyllä nuo vielä mänee helposti. Kepeitä kilsoja ja mukavia tekstejä edelleen sinne!

    VastaaPoista