sunnuntai 16. helmikuuta 2014

San Valentin de San Javier, 16.02.2014

 
 
 
Hanne voitti oman sarjansa! Onnea kovasti!

Tänää sompailtii San Javieriin kymppijä nylkyttelemään. Meitähän oli neljä kipaletta juoksemaan lähössä, ja Jorma huoltopuolella.

Kelihän oli aamulla ihan sopiva +12 astetta, mutta polla pääsi paistelemaan ihan pilvettömältä taivaalta, ni lämpesi kyllä yli 15 asteen ennen lähtöö....kylmä ei ollu, ja muovitki pysy nyt suussa ehjänä, eikä niitä tarvinnu linttaan louskutella kylmän ilman takija.

Torsaalisouvit alkaa jo mänemää ruttiinilla, vaikka luovutushenkilö ei Uunon "sesenta y diezistä" selvää ottannu, mut rautalankavyyhti pelasti taas Uunon tilanteen ja sain Hukka Viijjaasen, eli oikijan sipin ja torsaalin haltuuni.

Lämmin oli keli, ja paljon oli juoksijoita ja muutaki väkee kisapaikalla, ja meluu ja mekastusta, niinku tapoihin kuuluukin.

Jalat tuntu pelittävän verrytellessä nyt poikkeuksellisen hyvin....johtuko siitä, että toissailtana sain jäähytettyy vasuripolven umpijäähän ja kokonaan tunnottomaksi. Nyt on taas "normaali" jurmiminen kyl palautunnu.

Sitte lähettii urheilukentältä jolkkaamaan kunniakierroksen jälkee kylille. Retuhan laitteli meijän juokseman reitin miulle hidastetulla postilla, ja se ei kyllä sama ollu, mitä oli esitteissä...no eihä myökää oltu kyl Romssöössä, vaan täällä lämpösessä espanjassa.

Eka kilsa mäni lievästi laukalle 3:56, ja sitte sain hidastettuu tavotevauhtiin 4:05. Lievästi alaviistoon mäntii sillä vauhilla rantaan, mutta senjälkee alko lievää lipeemistä ilmaantummaa, ja korvat luimussa oottelin millon Retu ja Mikko pyyhkäseevätte ohitte.

Osa Caffin juoksijoista, ja huolto-osasto kokonaisuudessaan.

Ei ne sieltä kuitenkaan vauhin hidastumisesta huolimatta ohitte kirmanneet, ja Jorman huuto ennen kentälle tuloo vähäsen riskasi väsähtänyttä ammattijuoksijaa.

Keskivauhti hyyty 4:12 lukemikn, ja aika oli 42:07, ja sillä heltisi E-sarjassa nyt kolmas sija (niinko Retu vähän jo aamulla povaili). Retu oli tasan minuutin miuta jälessä neljäntenä ja kohta sieltä tuli Mikkoki kentän kaijetta pystyssä pitelemään meijän kanssa. Hanne voitti hienosti taas oman sarjansa!!!

Tulokset löytyy TÄÄLTÄ.

Kyllä Caffin tiimi oli taas ylivoimasen hyvä, ja mukava oli olla mukana hersyvän huumorin seassa. Tällä kokoonpanolla mäntiin tämä kisa tällä kertaa.


Mörskälle ku mie pääsin, ni muistin, että piru vieköön, miehän oon eläkkeellä, ja aurinkoki paisteli lämpösesti, ni mänin parvekkeelle juomaan "kokista"...

8 kommenttia:

  1. onnittelut
    on sitten kokisputelit muuttuneet värikin on aivan eri

    VastaaPoista
  2. Kiitos Olli....heh...taisin ottaa "vahingossa" oluttölkin....

    VastaaPoista
  3. Voi se olla kokiksen uudistettu tölkkikin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt en kyl yhtään muista.....poliittisen vastuun kyllä kannan...

      Poista
  4. Oisit sinä voinut sen omaskin pokalikuvan laittaa näkyville, vai "heilahtiko" se taaskin? Seuraavassa kisassa missä ei oo F sarjaa, palkkaan kamppaajan sinulle, niin herkiit kiusaamasta nuorempijas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh...nyt ei heilahtannu, niinku yleensä on tupannu käymää....siin oli joku ukko eessä, ni ei näkynny koko Uunoo, vaikka näin harteikas oonki...kampaajan palkkaamine lähes kaljulle ois kyllä tineroijen haaskausta...

      Poista
  5. Eipä siihen tarvinnu kuin yhen kirjaimen lukihäiriö, niin asia muuttuikin jo ihan toiseks.
    Heko heko Uuno

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se mikään lukihäirijö oo.....ihan ilimiselevä kirjotusvirhe...heh.

      Poista