sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Cross de San Gabriel 02.02.2014

Myöhän käytii tänää Retu, Uuno ja Mikko, San Gabrielin maastojuoksukisassa tuossa Alicanten kupeessa.

Aamu oli vilponen, mutta täysin aurinkoinen, eikä juoksu lyhkäsissä vetimissä tuottannu ylimäärästä tuskaa, vaikka kylmä rinki oliki mukana lähdössä.

Kisapaikka oli helpossa paikassa, ja Mikko meille järkkäsi auton ihan kisaportin keulille. Dorsaalijen haku mäni sutjakasti, ja lähettii Sitte tutkailemaan reittiä ja otettii pikku kisat myös "keihäänheitossa".

Sitte lähtöä oottelemaa...meillä oli ennakkoon tieto, että viimenen Categoria on C, eli juostas kaikki tuossa samassa categoriassa, ja siks ei rynnitty lakanan liki, vaan lähettiin aika kaukaa liikkeelle.

Sitte käytii pöllyttämää hietikkoa ja lennätämään sepeliä ja isompiaki järkäleitä. Reittin päällystä oli lähes kokonaan kivikkoista polkuu, ja pahimmat alamäet mäntii ihan tuurilla.

Kovasti ohittelin lähes koko aika, ja ohitus oli vaikijaa, kun heti polun vieressä oli polven korkusta teräväpiikkistä pusikkoo, ja ohituspaikat vähissä. Alamäkijuoksussa oli lähes mahoton ohittaa kivikkoisella polulla.

Lopussa oli viimeset sataset kyllä ohituskelposta paikkaa, mutta ainaki Uunon enemmät ohitushalut oli jo karissu tuonne kisan kivikoihin.

Mukava oli kuitenkin kokea tämänki kisan hetket mukavassa seurassa ite osallistuen. Lopussa Sitte selvisi, että categorioita olikin F:ään saakka.

Kisan jälkee alko Sitte tulosten oottelu loppupään categorioissa. Senjälkeen alko sitte tulosten arvonta ja lopuks huutoäänestys, jossa meillä kolmestaan ei ollu mitään mahiksia määrällisesti ylivoimasia paikallisia vastaan.

Miut saatii kuitenki täs vaiheessa huuvettua kolmoseks. Mie kellotin omaks ajaks 38:07, tuloksissa voittajan aika 38:07? Ja miun aika tuloksissa 38:20 ja nytte miut oli arvottu tai survottu kakkoseks. Mörskällä kolmospytinki vielä vitoskerroksessa, mut onko kauan?..heh.
Matkaksi Garmin mittasi 8,15km, Retun 8,11km. Mie kellotin keskivauhiksi 4:41.

Categoria E:ssä paikanpäällä ei saatu Retua huuvettuu ees mitaleille. Tuloksissa oli kuitenki sitte kakkosena, ja pytty ties kellä ja ties missä?
Retun aika tuloksissa 40:23. Mikko C-Categoriassa 14. ajalla 41:44.

Hitonmoine homma on nyt tästä eläkehommasta irrottaa kolme, neljä päivää, ja lähtee pyöräilemää Alicantee puukko ja puntarikaupan kautta...mut ei Taija muu auttaa, ku ruveta yömajoja kattelemaan. Siinähä vois samalla ajaa Benidormii saakka ja kollata neki resultadosit uuvestaa...

SEURAAVIEN KUVIEN TEKSTEILLÄ EI VÄLTTÄMÄTTÄ OO MITTÄÄN TEKEMISTÄ KUVIJEN KANSSA!

Nytte myö männää ihan vika suuntaan. Tuolla se Alicante pitäs olla.

Missähön ne muut Oikeen kupeksii...

Johan ne sieltä tuli, ja pääsvät tuulettelemaa. Mie en enää jaksa ku niin kauvan piti ootella.

Tulosten arvontakoneisto pyörii täyvellä teholla....tulosten huutoäänestysosion kuvat jäi miliisiosaston kynsiin, eikä Uunolla niistä kopijoita ole...

Tää oli tämmöstä tänään. Vaikka onni ei ollukaan tänään arpajaisissa niinku Tuuri-Uunolla mie laitan tähän piälle iloset naurut...

Melko haastava oli reitti paikoin. Usijampi ukko sinne kyllä kesken kyykähti....

Tulokset löytyy TÄÄLTÄ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti