tiistai 11. helmikuuta 2014

Hierontalankin määrä


Kyl on niin kertakaikkisen mahtavaa herräillä aamulla, kun lähes aina kun parvekkeen sermit auki saapi, ni siellä näkyy Tähtinen taivas, ja sehän tietää sitä, että polla paistaa taas päivällä. Torstaille jo lupaillaan 20 asteen lämpötilojaki. Tuuliki oli viime yönä jo hiljasempaa, ja sai nukuttuu koko yön tukkiunta, ku räppänät ei rämissy juur ensinkään.

Mukavia ihmisiä on ympärillä, eikä itekseen tarvihe itkeskellä, vaan saapi vollottaa porukalla, jos siltä tuntuu.

Mie sain eile tilattuu liuhuletille katkasuajan, ku Caffin immeiset miut Suomibaarilta sai katkasupaikalle usutettuu kahvikupin ääreltä. Iltapäivällä sain tilattuu myös kippeille niskoille ja kintuilleni hierojalta huutoajan. Siellä voipi Sitte taas karjahella Oikeen keuhkot tyhjiksi, kun Oikeen ahistaa.

Viimekerrallahan uunoilin sielläki, enkä tuosta karvajalkojeni herkkyyvestä vähärasvaseen hierontaan mittään maininnu, ja sain sen "paiseruton". Nyt sain suuni avattuu, ja paiserutto ei kiinne iske ihokarvojen juureen, ku kasvatettaa hierontalankin määrää sopivasti.

2 kommenttia:

  1. Voi pertsuikki....Tuuliki....no siin on kirjotusvirhe.....piti tarkastaa mitä oon kirjottannu, ja senhän sie arvasit...heh..ja Se tais olla tarkotuski saaha kääkkä liikkeelle....lähen satuloimaan...uuno

    VastaaPoista