torstai 20. helmikuuta 2014

Persussaumat



Jokusen päivän oon vietelly lähinmäisten jelppihommissa. Nyt oon pääasijassa toimitellu päälaattaleikkurin vastuullista virkaa...

Muitaki sivuvirkoja on kyllä yritetty...ja timantti laikkaa lennätetty, ihan sananmukasestiki, kun toinen kulmahiomakone kiinne leikkasi, ja laikka jatko liike-energijalla liikettään...

Lämminvesivaraajaki raijattii kartanolle, ja päämies miettii mitä sille tekkee. No ainaki se tai joku toine samanmoine vekotin takasin kannetaan, se on varmaa. Vaikka lainavetimissä on käppäilty, Uunon ompelemat persussaumat Olan perintöhousuihin on toistaseksi kestänny hyvin.

Mukava oli tännää taas auringonpaahteessa käppäillä palmujen kahistessa jo pari viikkoo sitte tilailemaani hiuksen katkasuun. Kaljun vasemmalta puolella vielä olevia kahta hiusta vähän lyhennettiin. Kolmanteen ei tällä kertaa tarvinnu koskee.

Sitte kupeksin yhen korvapuustin ja kahvin verran Suomi-Paarilla, johon pääsi suoraan kaatumalla etteenpäin hiuksenkatkasusalonkista. Salongissa ois voinnu muutaki katkoo, vaikkapa oikoo kulmakarvat, mutta siihe en nyt ruvennu.

Huomenna jatkan aamusta laattaleikkurina...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti