perjantai 14. helmikuuta 2014

Luuvitosella nokan päälle

 
Retun keykästä menoo La Matan lankkupolulla.

Myöhän lähettii tänää ysiltä Retun kanssa lenkille. Tarkotus oli vejellä kymppi, ja vähän ylitte vejeltiikin. Kyllä täällä saapi makijat tasotukset verrattuna Perslantijan juoksuolosuhteisiin. Mukavasti pukkasi heti aamusta sortsikelijä päälle niinku kuvista näkkyy.

Miullaha oli sitte toine rojekti semmone, että olin luppautunnu tulkin hommiin autonvuokrauksen jatkamiseksi.

Siinähä piti päämiehen kanssa kotsella körötellä Alicanten lentoaseman ykköskerroksen Rentaalitoimistolle.

Kontrahtiin kuulu myös kanakeitto ennen lähtöö, ja kahvit sitte ku homma on hoijettu. Nehän hoitu niinko oli sovittuki, mutta maittavan keittolounaan alku ei luppaavalta näyttänny. Pöytään oli katettu reilun teevatin mittane matala lautane, eikä siihe kyllä makosaa keittoo ois sopimaa juur senttilitraa enempää saanu uunompi ihminenkään saatikka Uuno. Kyllähän mie sitte saavin kokosesta kulhosta keittoo lopulta ryystelin "kisun mallilleen".

Sitte hommiin js kaahattii Alicanten lentoveneasemalle. Yhellä kerroksella heitti kerros ekaks, mutta Uuno ko tuon epsanjan jo hallittee täyvellisesti, ni pyyhkäsin kysymään missä meijän ettimä toimisto sijaitsee, ja löytyhän se ko saattii neuvooantavija.

Sitte Rentaalitoimistoo sisälle, ja tovin oottelun jälkee oliki jo meijän vuoro. Siinä sitte Uuno koitti kysellä, että onnistuuko vuokra-ajan jatkamine...ei onnistunnu...ei sitte millään, ku joku helkatin 99:n päivän sääntö oli esteenä.

Toine asija oli sitte tuo kotsen kunto. Siinähä oli toinen helma ja kyllki jo ihan ruvella, ja käänettäessä oli alkannu kotse iteksee ääntelemmää.

Mie siinä sitte ilmotin, että ylimäärästä lommoo on ilmaantunnu kotsen helmoihin ja oviin. Rentaalihenkilö ilmotti, että ei haittaa...?? Jottei asija jäis epäselväks, yritin uuvestaa, että toinen ovi on männy ihan ruvelle, ja helmaki on ihan lerpallaan. Siinä ei Rentaalihenkilön helmat yhtään ruvennu heilahtelemaan, eikä kiinostus heränny missä kunnossa kotse nyt on, vaan vastaus oli taas: "ei haittaa". Siihe oli tyytyminen.

Perslantijassa, jos tuommone helma- ja ovilommo ois käynny, luulisin että Rentaalihenkilön helmat ois ruvennu heilumaa ihan eri tahilla. Siinä ois varmasti lankettija lyöty nokan alle puolen metrin pino täyteltäväksi, ja lähtijessä vielä ehkä lyöty luuvitosella myös nokan päälle?

Siinä sitte välillä neuvoteltii päämiehen kanssa, mutta kotsen vaihtookaa ei nyt ruvettu, ko tuo ylimääräne äännähtelykään ei ihan vaaralliselta vijalta täs vaiheessa tuntunnu.

Tulkkaushomma mäni ihan nappiin. En saannu asijoita paljo enempää sotkettuu, mut vuokra-aikaa ei saatu jatkettuu, eikä autookaa vaihettuu.....heh...no mukavahan oli eläkepäivää kulutella, ja päämiehen bensoja, ja sitte ajettii päämiehen tykö tulkkikahville, ja juteltii mukavija.....

Uunon raskasta menoo Aromatica puiston kohilla.

2 kommenttia:

  1. Hommahan näyttää menneen normaaliin Espanjan malliin.
    Lyhkäsellä housulla minäkin aamulla juoksin, 30 minuttia juoksumatolla, ei maistunut mukavalta.
    Illemmalla yritin hiihtämään Salomonin pitopohjasuksilla, pohjat jäätyi ja hiihto muuttui kävelyksi, ei maistunut mukavalta, enkä hiihtänyt lyhkäsillä housuilla.

    VastaaPoista
  2. Niin mäni...tälläki kerralla...on tää aika metkaa täällä. Korkeintaan yhtä hommaa per päivä voipi yritellä hoitaa, eikä sekään yleensä luonnistu...ei se juoksumatto varmaan siunki monen viikon leirityksen jälkeen välttämättä kyl säväytä...eikä paljo jäätyneillä pitopohjilla hiihtokaan...pärjäile silti...kohta kesä.

    VastaaPoista