lauantai 18. tammikuuta 2014

Serrano-viulun soittoharjotukset

Jeps-kukkuu...Uuno kohta nukkuu, mutta ei näköjään ihan vielä. Aamullahan mie käin reilun vitosen hölkkäilemässä rantabaanalla. Tuntuma lähes mainijo?

Sitte iltapäivällä Navigaattori-Retu ja Ellu tuli raihnaukot hakemaan kertaalleen siirrettyihin Serrano-viulun soittoharjotuksiin Caffin päämajalle. Samalla myös vietettiin Helenan 35-vuotisjuhlija.

Viuluhan oltiin voitettu edellisestä kisasta, ja vaikka se ei aito Stradivaarius ollu, vaan aito Serrano, niin ominaisuuksiltaan sitä vastasi täysin, ja samalle tasolle päästiin kaikessa muussakin.

Myöhän aloteltii herkkä harjotus saunalla, mikä mukavasti herkisti mielet ja kovasta reenistä hapottuneet jäsenet. Mukava oli myös kuunnella pitempijen matkojen (eli muutamien satasten) juoksijoiden tuntemuksia ja kisakokemuksija. Nii nuo sataset ei oo tässä metrejä, vaan kilometrejä.

Sitte päästiin varsinaiseen asijaan ja Serrano-viulun vingutukseen. Tilaisuuteen oli vartavasten hommattu asiaan ehottomasti kuuluva viuluteline, johon viulu saatiin soittoa varten tukevasti kiinnitettyä.

Pääsolistina alotteli etuoikeutetusti Pressa-Mikko ja ekan tauon jälkeen pääsolistin virkaa jatkoi yhtä väkevästi Retu. Sitte ku oltii tarpeeksi vingutettu, ni myö käytii syömään ja viintä lipittelemään.

Katettu pöytä oli ihan notkollaan talon antimista ja erilline juomapöytä eri viineistä. Uunonhan ei ois ihan välttämättä tässä tilaisuuvessa tarvinnu uunoilemaan ruveta, mutta kyllä se rupes kuitenkii, ja vetasi pitkän kaulan muihin heti tilaisuuven alkumetreillä.

Lähes heti, ku päästii viuluharjotuksissa kohtaan: viiniputelipöytä, se tästä harjotuksen kohasta innostu niin paljo, että lirahutti lähes täyven lasillisen punaviinijä housuillensa ja osansa siitä sai myös vaalealla kankaalla pinnoitettu soffa...tässä jo harjotusten alkuvaiheessa Uuno oli vetassu semmosen kaulan, että siitä ei ohitte menty koko iltana.

Retu kyllä yritteli ansiokkaasti kaataa erilaatusija viinejä suihinsa, mutta tulosta ei aikaseksi tullu, ja näin uunoiluvaltikka kyllä pysy tukevasti tässä kämpässä.

KIITOS TAAS KERRAN CAFFIN MAINIJOLLE PORUKALLE MAHTAVASTA TAIDETAPAHTUMASTA JA RIKULLE JA ELLILLE TARKASTA KIINTEISTÖVARTIJOINNISTA TASOKKAAN KULTTUURITAPAHTUMAN AIKANA. Uunon soittoharjotus jatkuu pitkälle aamuyöhön housupyykin merkeissä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti