torstai 9. tammikuuta 2014

Montes de las Cenizas


Päivät senkun vaan paranee....eilen käytii isolla Caffin sakilla tuolla Montes de las Cenizas'in "pikkutykkejä" katsastamassa.


Uunohan oli valvonnu kahesta lähtijen, eikä olotila ihan hehkeimmillään sen takia ollu, ja senhän Sitte perillä huomasi muutkin. Retun menopeli ku pysähtymää saatii, ja lähettii kiipeemään 3km:n pituselle nousutaipaleelle, ni näkymätön heitti Uunon heti ekalla metrillä syrjälleen ojaan...hyvä ettei niskat niksahtannu, ja päässä poksahtannu.


Perillähän siellä ootti mahtavat näköalat ja maisemat. Rautaritsatki oli vähän isompaa kaliiberia 35km:n kantamalla. Melkoset oli rakennelmat muutenki sinne betonista kyhätty kasaan "pahojen päivien" varalle.


Takatullessa vielä käytii Cabo de Palosin likkeellä olevalla majakalla.


Sittehä myö jatkettii iltamija Caffin päämajan saunalla Resitentin ja lähes Rouva-Resitentin kestittävinä ruokailulla ja juomailulla. Porukkaa oli alun kolmatta kymmentä hengittävää.

Kuletuski saatii ihan omalle mörskälle saakka, ja "nelikymppinen" oli vielä kovasti voimissansa, paljon, paljon enempi ku takapenkin kuuskymppiset.....

Suuret kiitokset etenki isäntäväelle ja myöskin mukana olleille!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti