sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Uunon työpäivä

 
Tänää Uunon työpäivälle tuli mittaa pikkase enempi KU normipävänä.

Aamulla suunta oli Campo de Guardamarin markkinoille. Mie mänin juoksemalla ja paljo parempi puolisko Uutukaisen satulassa. Sinnehä tuli matkaa 9,5 km.

Oli siellä hulinat....alko oikee Uunopoikaa pikkuse ahistamaa rättiläjien korkeus ja hintojen mataluus. Perslantijan eläjä EI tämmösee OO tottunnu.

Sitte Mie poleksin pikkupätkän Alicanten Tien kuppeeseen ja sitte taas vaihettii ja Mie hölkkäsin Guardamarin appelsiinitarhan kohille muutaman kilsan.

Juoksusatsi oli täys ja pusikossa käin vaihtamassa vähempihaisevat rätit niskoilleni ja Gurdamarin rantakuppilaan murkinoimaan.




Siintä sitte majakalle, ja takatullessa käytii NE serveesat, mitkä talvella miulta jäi väliin, siemasemassa.



Sitte piti Uunon keventää nestelastija ja aattelin, että Se helposti onnistuu palmuviidakossa, vaan eipä onnistunnu. Jo parin metrin matkalla Uunon pohkeet oli reijitetty monesta kohtaa, ja verta tunki joka reijästä.....no Kyl mie sen toimituksen sain tehtyy, mut mukava ei reijitettynä ollu.



Sieltä sain polkija yläkuolokohtaan, Eli Montesinosin risteykseen. Siellä Rouva-uunon naama oli niin naurussa ja arvasin heti mitä se meinas.....nyt Uuno kävelemään....ja sillee tietysti tehtiikiin.....

No kyl se sitte miut laski Uutukaisen kyytii vielä ennen mörskää, luonnonpuistossa...Nyt pijettii se vara, että eilistä 5km:n "sakkokierrosta" EI nyt tarvinnu kiertää...oli viel valosaa...JA LÄMMINTÄ...



Päiväsatsille mittaa tuli reilut 35km.

Markku oli voittannu oman sarjan, ja Timo komijasti kolmosena omassaan...HYVÄ POJAT!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti