maanantai 21. lokakuuta 2013

Kananjalkaliemi ja kiinanmiehen monikäyttö-öljy




Siinä sitä kananjalkalientä on täys litran pönikkä. Tietäs vaan mitä sillä tekis.

Ei taho aika piisata, vaikka kuinka aikasee heräis. Ilta on jo taas käsillä. Laittelin tuossa äske läskit kärisemää ja riisit porisemaa.

Koko läskiläjä piti jo paistaa, ku ne viellä jääkaapista kiinni sain, senverta Se paketti siellä on jo venynny, että huomenna niitä ei ehkä ois enää tavottannu pannulle.

Riisimäärä sattu nyt nappii, mut suolamäärä ei. Suuta ja silmijä kirveli, ku kalusto naristen niitä muovikalustollani jauheskelin.

Paistoki mäni vähäsen "pitkäksi", mutta saapiha siinä samalla huonot geenit kohillensa, vai oliko ne karsitogeenit?

Kananjalkaliemelle en oo vielä käyttöö keksinny, mut sitä vois kokeilla noihin pyörän ketjuloihin. Nimittäi kiinanmiehen monikäyttö-öljyssä on vähempi rasvaa ku Uunon letissä. Kostuu ne ketjut siitä ponneaineesta, mut öljyy siinä ei oo juur tipan vertaa.

Harmi juttu, ku Se kiinanmiehen partakone jäi kotija. Sillä ois voinnu käyvä äänentuottotaistoon tuon alakerran asukin kanssa. Olis ollu vähän vastusta sen kiviporille ja muille mekaanisille vehkeille, joilla Se äänestä päätellen väliseiniä siellä kaatelee.

Se niukkakasvunen Retu on varmaan siellä keskisuomen kuppeessa kylmijen kelien takia senverta jo viileentynny, että mie uskallan laittaa tähä äskesen sääennusteen lämpötilat: Valencia +29 ja Murcia +30....kannattaa erityistä huomijota kiinnittää noihi lukemien suuruuksiin ja niijen eessä oleviin plus-merkkeihin...

Miehän käin päivällä kärpäsijä kattelemassa La Matan likkeellä olevassa puistossa ja laittelen ottamani pätkäviteon tähän vielä aikani kulumiseksi:

https://skydrive.live.com/redir?resid=766F09BA4CC4EA66!2572&authkey=!ALphu0RVFr1lQx8
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti