sunnuntai 27. lokakuuta 2013

III Carrera Popular y Marcha 10km Villa de Benejuzar 27.10.2013


Tännäähän oli taas kympin kisaa tarjolla ihan naapurissa, Eli Benejuzarissa. Sinne lähettii innolla aamulla meijän neljän hengen joukkiolla, joista kolme juoksi, ja yhen kontoilla oli nyt koko Caffin huolto-organisaation vetovastuu. Homma pelasi taaski hienosti.

Mikon kyyvillähän sinne taas mentiin täyshoijossa, niinku aikasemminki. Dorsaalit ja "pakkopaijat" hajettii rivakasti ja Plaza de Españalle alko kerääntymää mukavasti porukkaa.

Kova oli taas möyke ja meteli ja pasuunoijen pauke, ku lähön hetki lähesty ja tunnelma alko tihenemmää ja luppoaika vähenemmää.

Reitistä eikä sen korkeuseroista ollu Uunolla mittää tietoo, mutta lähtölatingin jälkee oli vajaa Satakunta metriä alamäkee. Sen tiesin, että reitti juostaan kahtena lenkkinä.

Siihen ekaan sataseen loppu Tän kisan ilonpito, ja työnteko alko heti alussa. Sitte oli nousua loivempaa nousua ja jyrkkenevää nousua tuonne 2,5 km:iin saakka.

Siinä kyllä mietiskelin,että tulikohan lähettyä liian kovaa ja miten toisella kiekalla tuonne mäen päälle pääsen konttailemaan.

Sitte alko kuitenkin lähes 2,5 km:n mittanen lasku. Siinähän Uunon jokasuuntaan vinksahtelevat ketarat on aina elementissään, mutta nelosen kohilla olevassa tasamaapätkässä vauhti jysähti kun seinään.

Maalialuveelle tultii Sitte alamäkeen ja kovassa jytinässä ja ryskeessä on aina mahtavaa vinksotella mänemään lähes satane lasissa.

Toisen kiekan ylämäkiosuuvessa oli ympärille kerrääntynny parhaimmillaan kolmeki kaljupäätä, jotka ois mahollisesti saattannu miun sarjassa juosta, ja vuntsin, että tuonne ylämäjen päälle, jos hyvin pääsen konttaamaan ni alamäjessä Uunon mahikset paranee varmasti.

Ylämäjen päällä oli kaks vielä samoissa vauheissa, mutta Sitte Ku lasku alko, ni mie sain hyvän hengen vielä päälle ja rennon juoksun aikaseksi, ja molemmat jäi helposti. Sitä en Kyl tiije oliko ne miunsarjalaisia, ku näöstä ei muistikuvia Uunon kovalevylle ollu jäänny.

 

Täl kertaa Uunon pyristely riitti M55- sarjassa ykköstuolille. Keskivauhtija sain oman kellon mukkaa parannettua sekunnin ja Se oli nyt 4:18 ja kokonaisaika 43 minuutin kantturoissa.

Hannehan voitti myös oman sarjansa, ja Mikko juoksi samoille lukemille kun viimeksikin, vaikka pohjevaiva ja pari kramppia vauhtia pikkusen hillitsikin.

Onnittelut Hannelle voitosta ja Mikolle taas kyydeistä, ilmotuksista ja monesta muustakin ja koko huoltoryhmälle myös mainijosta toiminnasta. Mukava oli taas mukana olla....

TULOKSET ilmaantunee TÄNNE.

KUVIA laitan TÄNNE.

KISARAPORTTI löytynee TÄÄLTÄ.


 





2 kommenttia:

  1. Onnittelut
    Siitä pokalinkeräilystähän näyttää tulevan tapa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Olli, sitä pelkoo ei kyl oo....pitäs saaha aikaa paljo niukemmaksi. Läskin käristykseen ja pottujen keittoon......koitetaa niillä perinteisillä muonilla....

    VastaaPoista