maanantai 28. lokakuuta 2013

Kellot talviaikaan, Uuno viralliseen aamukahviaikaan


Ei tarvinnu juuri silmiään ummistella, vaikka hetekalle jo heittäyvyin ennen kaheksaa.

Vähän päästä piti ylös pomppia, millon juomaan, millon veskiin ja millon mitäki toimittelemaan.

En kyllä muista, että 10km:n kisan jälkeen ois näin huonosti nukkunnu millonkaan. Puolikkaan jälkeen se on kyllä jo jokakertasta kauraa.

Olishan tietysti aina mahollisuus tuohon "kemialliseen" uneen, mut se ei oikeen oo miun juttu. Luonnonmukanen luonnoton hereilläolo on mukavampi, ja kunnon kemikaaliunen jälkeinen aamu ja päivä eli kankkunen on edellistä paljo huonompi vaihtoehto.

Vartin yli kolme sitte tuon toivottoman nukkumisyrityksen lopetin tykkänään. Pomppasin ylös, ja keittelin virallisen aamukahvin viralliseen aamukahviaikaan ja rupesin lukemaan kahvipaussin jälkeen.

Otetaan nytte kaikki irti tästä unettomasta yöstä.....päivällä on sitten aika rötkötellä vaikkapa yläterassilla, ja ehkä veivata jossakin palauttava lyhyt pyöräretki....tai jättää sekin tekemättä.....

2 kommenttia:

  1. No on se kyllä, tuohan mennee jo ihan hamstraamisex.
    Ei tietenkään nukuta kun pokaalit kiiltelee sitten niin viimesen päälle, häirihteehän tuo kennen tahasa yöunta. Onneva vaan kovasti mestarille ja laitahan kahvinkeittimeen latinki valmiix niin ei tarvii yöllä ku nappia painasta.

    VastaaPoista
  2. Mie kiillotin ne "kuvankäsittelyllä". Paljo helepompi homma ku ruveta noijen rättilöijen kanssa värkkäilemää. Kiitos vaan toivotuksista, latingit on siellä Kyl valmiina. Nyt jo ramasee, ja sata varmasti viralliseen kahviaikaan herätään ku aikataulut ja Uuno on ihan sekalla.....

    VastaaPoista