keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Takatukka vaakasuorassa

Yöllä makuuhuoneen sermit täris harvinaisen pitkään oman kuorsauksen voimasta. Tuli kokonaista kaheksan hoota oltuu taju tantereella.

Kauraryynipuurot ja kahvit naamariin ja toimittelemaa muita jonnenjoutoasijoita. Se täällä on hyvä, KU pakko EI OO tehä yhtään mittää. Palkka ja Uunoki jouksee välillä, vaikka nostasi nilkat seinille.



Siintä lähin Gerimaxin ostoon tuoho lähifarmaciaan. EI ollu Gerimaxia, mut jotaki samanlaista vitamiinilasepoo 60 kipaleen säkin sieltä reppuuni sain.

Siintä jatkoin Alzhaimerin Casan ohitte Centrumiin ja hiljaksee poleksin tungoksessa. Jatkoin koko rannan tuonne Suomi-baarille, ja siellä jututin kahvikupposen verran paria kiinteistöalan vaihto-oppilasta.

Suomi-baarilta suoralla sihtauksella San Jaimen suunnille ja karttoja eikä kompasseja vilkuiltu, KU alkaa oli ajella vaikka iltaan Asti. San Jaimen alamäjessä takatukka vaakasuorassa ja kovassa etukenossa pikkusillan ylitte Carrefourin nurkille ja siintä Crewillenten Tien viertä mörskälle.

Vähä juomista huulijen välliin ja yläterassin mukavaan 30 asteen lämpöön lukemaan ihan omaksi huvikseni. Sitte KU alko lähenemää auringon lasku, lenkkivehkeet niskoille ja vitosen lepposa, jonka vauhti EI täällä meinaa hyvissä olosuhteissa millään pysyä aisojen sisällä...heh.

Sitte suihkuu ja rättijen pesu ja ruuvan laitto, ja nytte taas VAPAATA rötkötystä ja espanjan kielen opettelua.....elo on aika mallillansa Uunosella.

2 kommenttia:

  1. No niin, maistuu se uni välillä Uunollekkin :-)
    Nyt kun itsekkin on saanut harjoitustunteja alle, niin uni alkaa maistumaan paremmin. Vielä en ole siinä kunnossa että sinulle pärjäisin, mutta toivottavasti joku päivä...
    Leppoisia harjoituspäiviä sinne epsanjan lämpöön.

    VastaaPoista
  2. Hyvin maistuu, mut kisojen jälkee EI onnistu millään...siulla on taustalla niin kovat pohjat, että Uunosella EI niihin kyytilöihi OO asiaa KU ehkä unissaan, jos sillonkaan...kovasti sinne terveisiä.

    VastaaPoista