torstai 10. lokakuuta 2013

IV 10km Fundesem - III Carrera de la Mujer 9.10.2013 Fotos, resultados.



Kiirettä piteli eilen kovasti. Aamulla suunnistettiin mainijoijen huoltojoukkojen avustuksella 10km:n kisaan Alicanten toiselle puolelle Parque PAU5- puistoon Playa de San Juanin kaupunginosaan.

Poppaukko oli vettäki lupaillu, mutta ei näkynny ku muutama pilvenhattara ja Se lupaili taas kuumaa keliä....lämpötila varjossa 25 ja aurinko paahto lähes pilvettömältä taivaalta....tuulta pikkusen 2m/s.

Ekaks lähti tuo naisten 5km:n kisa, ja Sitte tuo ukkojen 10km. Uuno kyllä kovasti tykkää tästä täkäläisestä kisameiningistä, ku kova on möyke ja osanottajia kovasti ja kannustajia on kaikki paikat täys, vaikka kisa olis kuin pienessä paikassa tahansa....no Tää ei nyt ollu Kyl sieltä pinemmästä päästä.

10km:n reitti oli 2 kierroksena, ja ekan kierroksen jälkeen käytiin maalialueella kiertämässä tuo PAU5- puisto, niinku lähössäki kierrettii.

Uuno ei Kyl omaan juoksuun taaskaan tyytyväinen ollu, mut olosuhteet ja normaalia isommat juoksumäärät varmaan kinttuissa paino?

Ekan kilsan vauhti jotaki 4:16 paikkeilla, mutta siitä Se alko pikkuhiljaa hiipumaan. Jossakin 6km:n kohilla saavutin oman sarjan kolmosen, mut 500m:n päästä Se mäni uuvestaa miun ohi. Sitte jäin siihe tuntumaan kolmen porukan jatkeeksi roikkumaan....

Siinä pysyttelin ja Sitte porukan vauhti alko pikkusen hiipumaan ja puistokierroksen loppupään loivan alamäen alkaessa, lähes reitin ainoan ylämäjen jälkeen, mie lättäsin tossuloihin lissää taajuutta ja lasettelin ohitte koko kööristä.

Onneks otin tuon juomapullon kisaanki kyytille, vaikka oli vaan 10km:n kisa. Putelissa ei maalissa tippoja jälellä ennää ollu. No maalialueella kyllä tarjontaa riitti....kokista, hedelmäjuomia, olutta, banaania, suolasta monen sorttia, suolalihaa, urheilujomaa ym...

Uunon pyristely piisas nyt toiseen sijaan F-sarjassa (M60). Keskivauhti 4:25, ja aika jotain 44:30 huonommalla puolella. Kilsoja kerty 10,14km.

Siintä Sitte lähettii jatkamaan Benidormin suuntaan......mut Se on jo kokonaa toine juttu....

KIITOS HUOLTO-OSASTOLLE HYVÄSTÄ HUOLENPIDOSTA JA KYYDEISTÄ. MUKAVA, ETTÄ SAATIIN MUKANA OLLA!

TULOKSET laitan TÄHÄN.

KUVIA löytyy TÄÄLTÄ.

RAPORTTI löytyy vanhasta paikasta:

https://skydrive.live.com/redir?resid=766F09BA4CC4EA66!2350&authkey=!AL_TQUJX__5HOGg


6 kommenttia:

  1. No onnee nyt niin paljon että riittää. Aattelit sitten ruveta vitriiniä täyttelemään. On se hyvä että on joku Gaffin puolia pitämässä. Joko viikonloppuna on seuraava startti?

    VastaaPoista
  2. Kiitos kovasti....no en ihan aatellu. Perslantijan vitriinit on jo pullollaan pääasiassa Rouva-Uunon ansijosta, eikä "pelti/muoviromulla" juur muuta arvoo oo ku hyvät muistot. Kyl tarkotis on saaha huomenna alkavalla viikolla satanen kilsoja haalittua.....kisoja en oo tarkoin katellu, mut PALJON niitä on ihan lähiseuvulla....yks tuossa pyörämatkan päässä Montesinosissa....koittakaahan jaksaa siellä kärvistellä ja lunta lapijoija...ja ittenne tänne.....

    VastaaPoista
  3. Heleposti oli uuno ottanu poodiumipaikan, onnea vaan.
    Ei muuta kun lisää kisoja, niin ei paitapuolelle pääse tulemaan vajausta, ja saa tullimiesten ihmeteltäväksi metalliromua laukkuun.
    Vaikka uunonhan ne nappaa yleensä muutenkin tarkempaan tarkkailuun, noien viranomaisten puolelta.

    VastaaPoista
  4. No kiitos....20.10 on ehkä seuraava.Yritän taas 100km:n viikkoa, mikä on Uunolle yläkanttiin. Jäis sopivasti Sitte 3pvää vähän palautua....niijen tullausukkoloijen kanssa on kyllä aina sukset poikkiteloin ja tennarijen nauhat umpisolmussa ilman paketoitua peltiromuakin...mukavasti on menny....tsemppiä sinnekin kovasti.

    VastaaPoista
  5. Uuno hyvä ! Sullahan kertyy nuita palakintopyttyjä niinkö Ollipollillaki niiltä seuuilta.
    Täälä alotelhan kävelylenkeilä tännään. Saikkuki loppuu ens maanantaina,joutuu/pääsee töihinki.
    terv:sähkömatti

    VastaaPoista
  6. No ei Uunon kyvyillä Ollin saavutuksia tarvi ees havitella...hyvä että saikut loppuu ja mukava, että olitte ponsoroinnu juoksujakin......tääl on kelit ollu kuumat koko ajan ja mukavaa muutenki.....ja keväällä Sitte pääsee taas joulukuun jälkee takasi...terveisiä...

    VastaaPoista