sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Perslantijaan raijattavaksi


Pinomar 2 rantaa...

Eilen iltapäivällä oli sovittu, että männää kyläilemää Pinomar 2 alueelle. Sehän on tuolla pari kilometriä tuolta La Matasta Alicanten suuntaan.

Normaalisti kahen kerran lenkin kyykkäsin heti aamulla alta pois kuleksimasta, matkaa vajaa kymppi.

Sitte karavaani oikas tuosta meijän oikopolkuu La Mataan. Rouva-Uuno uutukaisen selässä ja Mie nilkutin jalkapelillä. Siinä sitte Norskimies oli menossa saamaan suuntaan päivän vesi- ja valkoviiniannostaan lipittämään La Matan juottoloihi. Meillä kyllä sönköttämistä riitti mukavasti koko matkaksi.

Kyläpaikassa sitte maittavien ruokien ja juomien lomassa käytii ihan mahtavaa rantaaki kattomassa. Juttuaki piisas silleen, että takatulomatka säkkipimmeessä piti kiertää lähes Carrefourin kautta, ko valoja EI ollu Uutukaisessa, eikä Uunon ottalohkoissakaan oleva minimaalinen säteilykään mitään valassu. Kiitos kovasti isäntäväelle kestityksestä.

Aikaa paluumatkaan kulu 1h45min ja menomatkan pituus 7-8km piteni varmaan viijellä kilsalla. Päivän liikuntasatsi 30km:n kieppeillä.

Laitan tuoho vielä kuvan rättiläjästä, joka on maksannu tasan 10€.....siinähän on housua, mekkoa, sortsia ja puseroo melkone läjä Perslantijaan raijattavaksi...

4 kommenttia:

  1. Euronkasoja on näytty käyvän penkovamassa markkinoilla.
    Tarvittavat Sulo Víleen malliston (ostinkun halavalla sai) kuteet on sieltä itsellekkin tullut hankittua.
    Itelä tukka lyhenee lähes päivittäin (en luota siihen lähes kaulavaltimot katkoneeseen parturiin siellä epsanjassa) samoin kun nuo lankkutiet kiinnostaa juoksulenkeillä, liekkö sitä jo haikailee maisemanvaihtoa.

    VastaaPoista
  2. Nii, maisemathan Kyl kannattaa vaihtaa...ja kyllähä sie jo nääki polut hyvin tunnet. Maalaismarkkinoilla ois eilen ollu parturointi 6€:n hinnalla, mut ei siihe likomärkänä kaljuu myöte viittinny männä. Kärvistelemisiin....

    VastaaPoista
  3. Jaahas kuvassa oli siis UUNON uusi juoksumallisto joka Suomessa julkaistaan Teutjärven ympärijuoksussa tulevana keväänä.
    Näin se juoksumuoti tulee hieman myöhässä tänne siperian rajamaille.

    VastaaPoista
  4. Heh....ei nyt vissiin ihan....mäni myöhäsee vähän Tää kommentointi tuolla Alicantessa ja Benidormissa kohelluksen takia. Teutjärvelle Kyl yritellää...ehkä kuitenki vanhoilla rättilöillä.....terveiset toiselleki puoliskolle.

    VastaaPoista