perjantai 25. lokakuuta 2013

Hyvin riippuvia lihoja



Tänää ei tarvinnu vanhoja ja hyvin riippuvia lihoja ja luita paljo lyhkäsellä iltalenkillä käskytellä. Oli tosi helppoo kulku.

Matkahan oli tosin vaan viijen ja puolen kilsan mittane pätkä. Kääntöpaikalle ku jarruttelin vilkasin Garmeeta esijuoksijaani, ja keskivauhti 5:18.

Sittehän tultiin jonkunmoiseen vastatuuleen ja vuntsin, että siinä oli se syy hyvään ja helppoon kyytiini, vaan eipä ollu.

Kellot ku toppasin ja juoksun kanssa, oli keskivauhti vieläki tippunnu vastatuulesta huolimatta 5:13.

Rannalla on vielä "täys rähinä" päällä, mut se ei enää näillä vuosilla oo Uunojen juttu. Nuorempana siellä rötköttelin iteki, mut en ennää...

4 kommenttia:

  1. Otsikko lupasi paljon enemmän kuin itse juttu. Odotin että uuno on mennyt toisiaan sinne rannale ja vielä videokameran kanssa.
    Muuten täällä on vielä lämpimämpää, hähäää!

    VastaaPoista
  2. Niin tais luvata...onhan se siellä videonki kanssa käynny, mut julkasusta saattaa joutuva "pahnoille" ja semosta pittää yrittää vältellä....jos siellä lämpimämpää on, ni sitte on liijan lämmintä...heh. Hyviä rötkötyksiä sinnekin!

    VastaaPoista
  3. Milläs ohjelmalla oot noita kuvia retuseerannut. Hienoja rajauksia. Itellä on käynnissä massakausi 88 kg. Ei muutaku mukavia lenkkejä sinne etelän lämpöön.

    VastaaPoista
  4. Kiitos Karppa, se ohjelma on Fantasia Painter Free ja on noita Wundows Phonen sovelluksia ja HELPPO käyttää ainaki tällä kapulalla. Mukavaa täällä on harjotella tätä eläkeläisen hommaa.....terveisiä sinne kotiin myös.

    VastaaPoista