maanantai 27. toukokuuta 2013

Tolkuttomassa menossa



Perhana Mie taas mieleni pahotin monestaki asijasta, vaikka lähes eläkeläisen EI kannattasi mittää asijaa ennää mietiskellä.

Kyl tää meijän turaama maalima on "pikkuse epäoikeuvenmukane". Jos miulla valta olis, ni kippaisin kyllä lähes kaiken nurinniskoin.

Vaikka ite äske järsin jäätynyttä lihaa kimpaleen ja jäässä olevija ja raakoja karjalanpiirakoita silti hyvällä ruokahalulla ja kiitollisena ja tietosena siitä, että niitä oli miulle yllinkyllin ni paskan maku suuhun jäi monesta asijasta.

Tuolla Uunonki iltapalalla joku ois pärjäilly varmasti viikon.

No tää EI ollu Uunon V-käyrän nousun perimmäine syy, mut jääköö tuo syy enempi vatvomatta. Kenkuttaa vaan niin perkeleesti, KU noita asijoita EI millään saa korjattuva, eikä tavallisella Uunolla oo mitään mahollisuutta niihin vaikuttaa.

No Mie käyn hetekalle ja huomenna taas mukavalle kesälenkille, millä Uuno saapi oman lahopään ees jotenki tolkuissaan pysymään Tässä niin perin TOLKUTTOMASSA MENOSSA...

Illalla käytii mantereen puolella Rouva-uunon kanssa hölkällä. Uuno käveli pari kilsaa, ku ei meinannu satelliitit löytyvä ja ketarat oli muutenki ihan väsy. Sitte ku taivaankappaleet löyty, ni vetelin reilun 3 kilsan siivun kävelyvauhilla ja sitte saunaan, ku muilta puusouveiltani jousin.....heh. Sontaako nuita Uunolle ylivoimasija asijoita mietiskelemää....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti