tiistai 28. toukokuuta 2013

Kipasin

KIPASIN aamupäivällä 25 minuutin lötkyttelyn mantereella ja lopuksi pikkune venymispätkä. Jäykkää vielä on, mutta eilistä parempi. Huomenna jo tarkotus taas yrittää 13,5 km:n kovavauhtista. Lähes varmaa on, että semmosta siitä ei saata tulla, mutta yritetään.

Mainijosti menneen Oulun puolikkaan syy oli noijen väliaikojenki mukkaan sopivan hidas alku (3-5sek hitaampi kun paras Tän kunnon puolikkaan keskivauhti) ja lopun rutistus, joka nyt alko 16 kilsan kohilla. Viimesten 6 kilometrin keskivauhti oli jossaki 4:16 pinnoissa.

Sitä Kyl ihmettelen, että en tuon korkeahkon lämpötilan takija hyytynny, niinku lähes aina on käynny?

Seuraava kisa on ke 5.6 Mikkelin Vehmaskylässä juostava Avojärvihölkkä, mainijo rypistys pitkin peltoja ja lepikoita ja lopun "mukava" ylämäki ottaa viimesenkin mehun pois. Sen jälkeen onki tuo Kymijokiviesti la 8.6, joka juostaan Korialta Kotkaan.

Näihi en erikoisemmi ittiäni valmistele, vaan koitan keskittyä reenailemiseen. Tavotteet on tuolla Veteraanien maantiejuoksussa ja Finlandiassa, jotka on Uunon viimoset kisat tänä syksynä Perslandiassa (jos Luoja suo ja Samara sallii?).

Illan suussa kävin toisella lenkilläni pituuveltaan puol tuntija. Vauhtija piti nyt toppuutella, ettei ois ihan laukalle ryöstäytynny. Pikkusen vielä kuitenki "kireetä".

Alakuvassa Lehkosen Kari jo pikkusen toipuneena Oulun maratonkisan jälkeen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti