lauantai 18. toukokuuta 2013

Kouvolan Puolimaraton 18.05.2013, Tulokset, kuvia



Joo tuli tuo kyseinen kisa taas nylkytettyä lävitte ja hyvin jälleen kerran hyyti viimeset pari kilsaa....heh.

Olosuhteet oli +20-22 ja tuuli jotain 4-5m/s pilvipouta ja kosteus 80 kieppehillä.

Jos Uunon kisasta jotaki positiivista haluvaa sanoa, ni Se oli tuo kisan alkuvitosen vauhti, mikä mäni tarkalleen aikataulun mukasesti.

Tyräyksenä taas pitäsin kyllä tuon Koson Heikin jättöyritystä liijan aikasessa vaiheessa (eikä Se välttämättä ois onnistunnu myöhemminkään).

Sitte siihe kisan kulkuun. Alkuhan taas lähettii semmosella kyyvillä, että Uunon lätsä eikä liuhuletti meinannu päässä pysytellä, niin kovvaa oli kyyti ja ukkoo ja akkaa paino ohitte molempijen kylkiluijen puolelta.

Miulla oli oma aikalista tehty ja Ekan vitosen maltoin mieleni. Anssi oli eellä ja ennen Eskolanmäkijä Heikki mäni ohitte. Mie maltoin vielä sillo mieleni ja mänin omaa kyytijäni.

Sitte pikkuhiljaa saavuttelin Heikkijä ja Katajaharjun jälkee olin jo kannassa. Kuusaan sillalla Sitte ku Asko kannusteli meitä ja huuteli, että eiköhä Pitäs alkaa juoksemaa ni Uunon ottalohkoloissa niksahti, ja lisäsin vauhtija ja yritin Heikkijä jättää ja ohittelin muitaki hittaampija.

Sitä lystijä Sitte kesti usijampi kilsa, mut jossaki 16 kilsan kohilla alko Heikin Uunolle erityisen tuttu askellus kuulumaa takkaa, eikä tarvinnu eppäillä kuka sieltä tulossa oli.

Siinä saavuteltii muutamia ja mäntii käsikynkkää. Edellisen vuoden Heikin ohituspaikan eli pitserian ohitte vielä kyyvissä pysyin, mutta ennen Oikeustalova Heikki sano yhessäjuoksusopimuksen irti ja mäni mänöjään.

Siinä oli Uunolla "mukava" taas monennenko kerran "vellit housussa", niskat kyömyssä ja tappijomieliala päällä katella Heikin loittonevaa selkämystä ja todeta, että taas Heikki teki Uunolle "Kosot". Heh-heh siitä huolimatta vilpittömät onnittelut!

Miehä olin jo itelleni varannu putelin Spumanttee niitä bootijumijuhlija varten tänne mökkirantaan, mut lörinäksi mäni....no puteli on kuitenki tyhjennetty rannassa vallan mainijossa kesäillan ilmassa...elo on lähes eläkeläisellä silti kohillansa.

Jannehan hiissasi "Pojan kotija" ja voitti omakseen kiertopystin. Onnea kovasti, ja kiitos kaikille Uunova kovasti kannustaneille.

Muijen juoksuja en nyt jaksa repostella...hiukan ramoo jo "veteraanoa"

Tulokset ja kuvat löytyy TÄÄLTÄ.
Lopulliset tulokset TÄÄLTÄ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti