lauantai 11. toukokuuta 2013

Pokron lenkki, Lieksa 11.04.2013 TULOKSET, KUVIA



Miehän rynnistelin tänne Suomen itäiselle kolkalle torstaina. Toppasin Masaa ja Sirkkaa morjestamassa Joensuussa ja pistäyvyttii pikku hetkoseksi myös kummipoikani Janin pesuetta kattomassa. Mukava oli rupatella ja muistella entisiä ja katella Janin ja Sarin jälkikasvun temmellystä ja esityksiä.....Uunollaki oli jossakin vaiheessa täystukka kaljunki kohalla, ku keskimmäinen tytöistä värkkäsi koirankarvoista kääkälle tupeen....

Eilen aamulla Sitte Masan ja Sirkan kestityksen jälkee ajelehin tänne Lieksaan. Sitte pikkuse tasoteltii pihamaata lapijon ja haravan varressa Teron kanssa ja tänä aamuna käytii pikkusella verryttelylenkillä Pokron lenkin maisemissa.

Tänää iltapäivällä Sitte valuttii ennen kolmija kisapaikalle Rantalan koululle. Keli oli lähes nappi eli +13 niukka tuulenvire ja kosteeta eilisen sateen jäliltä. Muutama tippa tipahti ennen lähtöä.

Meitä oli pari kolmekymmentä innokasta uskaltautunnu kisaamaan, vaikka Suomi söhi lätkää samanaikasesti Itävallan maaliin.

Sitte lähettii kisaamaan ja alussa mäntii Uunolle liijan nopijalla vauhilla, ennen ekaa alikulkusiltaa ku kellopelijäni räpläsin lukema oli alta 4:n minnuutin.

Rajavartioasemankaan kohilla Uunonkaan vauhti ei vieläkää ollu talttunnu tarpeeksi vaan oli jotaki 4:05 lukemija, vaikka paahettii loivaan vastamäkkeen. No sehän kyllä Sitte lopussa alko vähän kostautummaan.

Ohittelin silnä hittammin mänijöitä ja Sitte eessä jo siinteli 60 vuotisten koltijaisten kakkoseksi tullut joka juoksi numerolla 3.

Mie tavotin koko aika sitä, mut perin hittaasti. Lyhimmillään väli oli jo vajaassa tolpanvälissä, mutta pari kilsaa ennen maalija rako alko kasvamaa ja kääkkä hyytymään.

Maalissa Uunon oman ajanotto anto ajan 37:36 ja keskivauhiksi 4:15 ja juostuksi matkaksi 8,84km. Tällä rykäsyllä Uuno oli 60 vuotisten poikijen sarjassa kolmas.

Ihan en keskivauhtiini tyytyväine oo. Ois pitänny pystyvä näissä olosuhteissa vähän parempaan?

Terolle kiitos isukin huoltamisesta ja vilmiryhmän esimiestehtävistä, sekä kisajärjestäjille kanssa mallikkaista järjestelyistä.

Tulokset laitan TÄHÄN, kun ilmaantuvat.

Kuvia kisasta löytyy TÄÄLTÄ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti