torstai 14. helmikuuta 2013

Semmosta sotkemista täl kertaa

Jep, eilen päästii kuitenki Torreviejaa, ja rahalliset tappiot jäi melko vähäisiksi. Pitihän sitä kuitenki usijampi "pakollinen" tyriminen suoritella, ettei perinneputki pääse katkeamaan.

Turvatarkistuksesta selvittii nyt melko niukilla ajankäytöillä. Uunon kapsäkki oli kyl taaski niin epäilyttävän näköne, et se piti uuvestaa lähetellä läpivalasuun ja Olahan joutu ite tehohiplaukseen mukamas "satunnaistarkastukseen". Tuota kyl pikkusen eppäilen. Todelline syy oli varmaan meijän "lärvikertoimet", jotka aiheutti nuo ylimääräset "satunnaistarkistukset".

Mikko ja Kari oli sitte meitä vastassa, ja mukava oli kuulumisija vaihella. Uunollahan oli uus kommunikointiväline mukana ja eihä sillä mihinkää soittamaa päässy, vaan piti Mikon vekotinta lainata että saatii yhteys Remecan investointi-ihmisiin.

Sitte ajeltii mukamas oikijaan osotteeseen ja oltii tyytyväisijä. Se tyytyväisyys alko kyllä puolen tunnin oottelun jälkeen rapisemaa ku selvisi meilleki, että kökitään korttelin päässä oikijasta osotteesta....pikkuse hävetti, mut eiköhä tuo investointiväkiki jo jotenki ollu tähän ennakkoon valmistautunnu ku ei ne meille sakkoja oottelusta ruvennu kirjottelemaan.

Sitte tulokahvit ja tennarit jalkaa ja lenkille. MAHTAVALTA TUNTU päästä sortsiloissa vetelemään lämpösessä ilmanalassa kuukausien toppahousulenkkijen jälkeen.

Mörskällä ko sitte kommunikointivälineen laturija haeskelin hourupäisenä, todettava oli, että vekotin oli pertsuikki jäänny Perslandijaan kotikorsulle...ei auttannu muu ku hakija uus 12 eurolla samalla ku läskijä hajettii illalla kaupasta henkijen pitimiksi...semmosta sotkemista täl kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti