sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Valladolises

Tänää oli sitte tän vuuven eka hölökkä Valladolisesissa. Kovaa EI tän mörskän eläjät hölkkäilly, mut mukavaa siellä kyllä oli. Kylähän oli ihan pikkunen tuolla Cartagenan ja Murcian välimaastossa. Matkana oli kymppi lähes tasamaata.

Mikko ja Kari tuli meijät hakemaa aamusella ja sitte yhytettii Alpo ja Retu tuolla matkan varrella.

Mikkoha oli meijät jo etukätee ilmotellu ja numeroijen kytistelyssä EI nenät paljoo tuhissu, vaan lähettii siitä verryttelemää. Mikon jalat ilmotti, että tännää EI kannata juosta, ja Mikko totteli ilmotusta.

Muu veteraano porukka vääntäyty jolkottelemaaa jonkun kilsan.

Tanskan tyttönen kyseli ennen lähtövä, että onko juoksulatu hyvin merkitty. Mie sanoin, että EI OO merkitty hyvin eikä huonosti, Eli EI ollenkaan. Mainiosti tanskalaine juoksi ja oman lohkonsa voitti, vaikka merkkilöitä EI ollukkaan (eikä noin selkiällä reitillä tosin ollu tarvettakaan olla).

Sitte jo päästii matkan ja ajantekoon. Aikaa sain iteki tehtyä mukavasti. Reilun 5 minuutin vauhilla alottelin ja siintä loppuva kohen pikkusen kovemmalla vauhilla ja keskivauhiksi tuli 4.40.

Meijän joukkue EI NYT ihan palkintopytyille yltänny, mutta ite kyl yletyin mörskällä posliiniselle. Pohjosen poika Olli-Markus Taivainen juoksi komijasti kolmoseksi ja Marika Teini voittoon sarjoissansa. ONNITTELUT!

Mahtavan mukava oli päivä, mut Uuno EI kuvia saannu otettua ku yhen, kun NE nykysin pittää johonki PILVEEN talletella ja täällähän niitä vähempi näkkyy.

Toine asija, mikä näyttää ja jatkuvasti "säätämistä" ja lisäohjeistusta tarvivan on tuon kahvinkeittimen kanssa operointi, mut reissuhan on vasta alkumetreillä.

Tulokset löytyy TÄÄLTÄ.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti