perjantai 22. helmikuuta 2013

Täyvessä nirvanassa

Eilen oli ilmojen puolesta mahtavaa ja aurinkoista ja jalkojen puolesta väsynyttä. Lämpötila kipusi yli 20 Celsiusasteen ja iltapäivän kahvitilaisuus simmarisiltaan ulkona.

Väsyneistä jaloista huolimatta vääntäyvyin lenkille ekaks tuonne La Matan suunnille ja "lankutin" pikku pätkän ja jatkoin siitä rantakatua seuraillen Torren keskustaan.

Siintä jatkoin entisen Olli's Pubin nurkille ja ohi Altzhaimeri-talon mörskän suuntaan. Pisin lenkki pitkiin aikoihin ja pituutta tuli reilut 16 kilsaa.

Ollin sääaseman mukaan yöllä olis ropsauttannu kahen maissa vettäki, mutta Tukki-uunolla ei siitä mitään havaintoja ole. Se veteli hirsiä hetekalla TÄYVESSÄ NIRVANASSA.

Tänää ja huomenna on yritettävä jättää isommat kirmailut sunnuntaille, jotta sen Torren puolikkaan läpi jaksasi hiippailla.

...Kipasin aamulenkillä ja vetelin yhteensä parin kilsan verran rentoja lyhykäsijä vetoloita. Jalat tuntu kyllä yllättävän hyvän olosilta, ja jätin homman siihen. Välillä ottelin riemurasijalla kuvia mahtavassa ja aurinkoisessa kelissä. Perhana sentään ku tuntu, että elämä oli kohillaan. Ei ottasuonet pullottannu, eikä V-tyylin käyrää näkynny silmämunuaisten verkkokalvoilla eikä mitkään muutkaan ihmisen keksimät jonnenjoutomurheet leveitä olkapäitä pakotellu.

Laitan tuohon muutaman kuvan aamulenkiltäni:

https://skydrive.live.com/redir?resid=766F09BA4CC4EA66!286&authkey=!AB0YQDJeXC1xBls

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti