sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Mukava olotila

Kovasti on mukava olotila edelleen, eikä puutetta tekemisestä oo havaittu.

Viime viikolla käväsin jutustelemassa lääkärinki kanssa tuosta polven tilanteesta. Sille ei täs vaiheessa mittää kannata ruveta tekemään. Lumpijon etuosassahan on pientä vilunkija ja lumpijon ja sääriluun väline jänne on paksuuntunnu ja kroonisesti pikkusen tulehtunnu. Eniten homma rasittaa Uunon jo kovasti lahonnutta latvusta. Vaivahan on jo ollu miulla reilut 5 vuotta. Lähestyvä Torren reissu kyllä selvittää sen, juoksenko ens kesänä ensinkään. Nyt oon tarkotuksella pitänny tennarit naulassa jo muutaman kuukauden ja Torressaki on tarkotus ja vakaa aikomus olla liikaa hötkyilemättä noijen juoksujen kanssa.
Käytii Rouva-uunon kanssa Paaskosken majalla kahvikupposen verran majottumassa aamupäivällä. "Hullut talot" pelitti todella mahtavasti lievässä tihkusateessa ja ylämäkilöissä oli "seinäpito" ja luistoki ihan riittävä.

Pipatti ja Partti huitovat meijän ohitte jo alkutaipaleella, eivätkä malttaneet vielä majallakaan majottua, kun oli tempo päällänsä.

2 kommenttia:

  1. Nuo polvioireethat on aivan samat kuin minulla oli ennen operaatiota. Tuo patellajänteen krooninen tulehdus taitanee olla vain oire jostain muusta ja se ei taida selvitä muutoin kuin operoimalla. Rohkeasti vaan hakemaan tähystykseen.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Jari viestistä. Taitaapi homma olla just niinku sanoit. Yritän saada homman alulle ihan heti...pari pvää enää sinne Torren reissulle,että kiireeksi menee, mut yritetää...

    VastaaPoista