maanantai 25. helmikuuta 2013

Mysteeri KANANJALKAKEITTO

Kovasti on tullu viime yönä valvottua ja yökahveja juotua. Kaikenmoista kampetta ja muonaa oli jaossa tälläki kertaa kisakassin sisällä.

Yks MYSTEERI oli jo viimevuonna ja Se oli tuo KANANJALKAKEITTO.

Nythän kassissa oli keittoa yks tetrallinen ja Ola sai vielä kisavoitosta täyven litran kyseistä muonaa eli mörskällä meillä oli puoltoista litraa voimajuomaa.

Viimevuonna yritin valmistusohjetta sanakirjan avulla selvittää epätoivosesti, mut ei selvinny ja lopuksi sen laitoin kiehumaan kattilaan, ja tuloksena oli pelkästään keittoaineksen haihtuminen taivaalle.

Nytte yks tetra aukastiin, ja kama oli sen näköstä, että Ola irtaantu heti kättelystä koko "valmistus- ja juontirojektista".

Sen sijaan tekasi vesiämpäristä kissalle kulhon ja vei voimajuoman portinpieleen ja lisähoukuttimeksi juuston palasija.

Uuno taasen eilen kisan jälkeen, kun juoma ja ruoka hetken päästä alko maittaa, pisti nahkalämiskät silmijen päälle ja nokan kiinne ja maisto ilman minkäänlaisija keittelyitä ilkijännäköstä voimajuomaa. Maku oli kyllä ihan ok ja lupasin "hoijella" koko varaston, jos ei Se kissoille maistu.

Nyt aamulla kun käytiin kissankulho katsastamassa, Se oli ihan tyhjä, mut juustot oli vielä jälellä.

Mysteeriksi nyt jäi, mikä tai kuka on kulhon tyhjentänny? Onko Se ollu kissa vai joku muu elukka, vaiko unissaan ja nälissään kävelevä Uuno?

Suunnitelmissa on asian selvittämiseksi käyvä Kiinalaisesta kattomassa löytyskö HALVALLA veppikameraa, ni saatasi VOIMAJUOMAMYSTEERI selvitettyä.

Caffilaisten tulokset TÄÄLTÄ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti