maanantai 22. marraskuuta 2021

X 5k y 10k Los Montesinos. 21.11.2021.

Lähtö oli kiivas ja kiukkunen, niinko aina.

Suhrasin eilen aamulla Kankeella Los Montesiinosiin kattomaa Kosa Velleegan ja muijenki juoksuu tuolla mainiossa kilvassa. 

Männessä tuossa Mercadonan kohilla mäni espanjalaine kymmenen hengen hiilikuitupyöräosasto miun ohi, ja mieki siihe hännille peesiin kiihyttelin höpöttelemää. Kohtahan mie koukkasin vasurille liikenneympyrästä, mut ne jatko matkaa Quesadan suuntaan.

Kosa hyväntuulisena ja -voimasena ennen startia. Kosa juoksi kympin.

Kankeen kahlitsin vakiopaikalle, ja köpöttelin keskusaukiolle. Siellä oli koko aukion mittanen dorsaalijono. Tuo on ainut huonompi juttu, kun numerot pitää sieltä sisältä hakee aina kovassa tungoksessa. Kosa oli homman jo hoitannu ajoissa ilman ihmeempiä jonoja. No miunhan ei tarvinnu, ku ei oo hiiviskelykunnossa.

Kosan seurakaverit Maratonianoksen iloset veikot Pedro ja Ruben juoksivat vitosen. Onnea! Hätäpäissään otettu kuva jäi epäselväksi.

Kosa lähti verryttekemää, ja mie käveleskelin kujilla. Sitte oli jo lähön aika. Miulta tuli yks nuori espanjalaine kysymää, että onko lähtö myöhästynny, ja ilmotin, että ehkä on kun vielä vartti ennen lähtöö dorsalijono oli pitkä. Vartin tais olla myöhässä. Samalla entisellä paukkeella ja rytinällä lähettii sitte liikenteeseen. Ämyrithän oli vissiin aamukuuvesta ollu täyvellä teholla tunnelman nostattamiseksi.

Jose, joka tuota lähtöö kyseli tuli 10km:n toisena maaliin ja voitti oman Vategoriansa ajalla 32:01. Onnea!

Kosa lupas ottaa alun rauhallisesti, ja sillee tekiki. Osa rauhallisuuvesta johtu kyl varmaan huonosta lähtöpaikasta, kun starttihetkillä satamääräset joukot tunkee lähtöviivalle etupuolelta, niinko täällä monesti on tapana. Kosan eka kierros oli puolisen minuuttia hitaampi ku toka. Loppuaika oli rapijasti alle 45 minuutin. Homma toimi hyvänä valmistautumisena ennen Valencian maratonia, joka on parin viikon päästä. Hyvä Kosa!

Kävästi sitte kortadoilla ja letsekahveilla, ja jutusteltii mukavia hetkonen.

Sitte kierrettii ilmotustaulut läpi, näkyskö tuloksia. Ei näkynny, mutta vilkastii netistä, ja siellähän ne jo olivat luettavina.

Juhlat jäi kisapaikalla jatkumaa, ku myö lähetti Kankeen tykö. Rassasin lukot auki ja Kosa lähti ratsuleen, ja mie hyppäsin oman luottokalun selkään ja ratsastelin kohti Torreviejan mörskää. Pikkusillalla puolet hiilikuituporukasta mäni miun ohi ja huutelivat Finski Amigoo. Puolet porukasta oli jäänny vissiin polkutaipaleelle tai muuten vaan hyytynny.

Illalla vielä käin normisatsin 7km:n lenkin, josta 2,5-3km juoksun yritystä.

TULOKSET löytyy TÄSTÄ.


4 kommenttia:

  1. Onks villarimumoo näkynyt sielläpäin?
    https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/feb66093-6e84-4a03-84ef-058ba164567c

    Kova on mummo.

    Täällä pakkaset hipoo jo 20 asteen rajoja, eipä ulos uskalla.

    VastaaPoista
  2. Ei oo näkynny. Tais olla tuolta Lieksasta lähtösin. Fillari Uuno on välillä vilahellu. Äkkiä mäni taas ruo aika täällä.

    VastaaPoista
  3. Torressta oli KahVilla ja Bikemaniakin löytyny fillarimummolla, en mie vain jaksas Fuengirolaan polkasta.
    Tai veisi ainakin 200 päivää
    https://www.facebook.com/pages/category/Recreation---Sports-Website/Fillarimummo-100285442408206/

    VastaaPoista
  4. Pitkähän sinne on tie...mie eilen yritin vähä pitempää tuonne Montepinariin ja Ristivuorelle...loppupäivä ja tääki päivä on "hapottannu" sillee, et mitää ei oo pystynny ja päivä mäni hiljaksee ajellessa Guardamarissa kahvilla ja takas. Josko huomenna jotaki jaksas jo piirustella ja yeitellä muutaki?

    VastaaPoista