tiistai 18. syyskuuta 2018

Semi-Seco Cava


Mukavasti on taaskin lähtenny täällä eleleminen alkuun. Mörskä on mukava ja hyvällä paikalla uunoaktiviteetteja silmällä pitäen. Kauppa, sairaala ja luonnonpuisto lähellä. Ostoskeskukseen muutama sata metriä Pariisin yli, sairaalaan pari kilsaa, ja luonnonpuiston portille kolmisen kilsaa pulukoppien kautta.

Eilen yllätti väsy ihan totaalisesti, mutta ei unta voi päivällä Uuno ees yritellä, kun sen tietää, että ei onnistu. Illalla käytii LaMatan rannalla ja Mölinä-puiston kautta mörskälle. Sitte puolikas Semi-Seco Cava Rouva-Uunon kanssa kitusiin. Se ei ollu hinnalla, eikä muutenkaan pilaantunnu....heh...ja hyvin jäähytettynä kyl oli hyvä unilääke. Yheksän tuntii pärisyttelin hetekalla.

No tänää oli sitte ihan eri meininki. Reilu kymppi kyykättii jaloin kävellen kolmenkympin auringonpaisteessa. Mäntii ekaks tuoho lähellä oleilevaan Aromatica-puistoon, jossa pienet venymiset. Sitte LaMatan kautta luonnonpuistoon ja pulukoppien ja Quironin kautta mörskälle.

Toisen liikuntasatsin tekasin sitte iltapäivällä. Juoksentelin täältä luonnonpuistoon, ja siellä parin kilsan päähän, ja sain 7km kasaan juoksuu ja 3km kävelyy.

Mörskällä kahvii ja yks 22centin Cervojuoma, ja sit lähettii Lidlii täyventelemää meijän tyhjillään kökkivää jääkaappija.

Mehukasta on täällä elo, ja kurkkua ei sajekelikään kuivaa, vaikka koko muu Espanja kylpee vesisateessa. Vanhuus ja oikee kantapää on tän hetken pahimmat riesat. Väärä kantapää pelittää sen sijaan toistaseksi mainiosti.


2 kommenttia:

  1. Ihanaa syksyä sinne aurinkoon. Kyllä kylmä cava maistuisi.. no, täytyy vielä reilu kuukausi jaksaa töissä kulkea kahvin voimalla ennen syyslomaa..
    t. Sari

    VastaaPoista
  2. Kiitokset Suuret Sari. Hyvun tuo mainijo juoma maittoi. Koittakaahan jaksella työikäset vielä "tuunata", vaikkapa tuon hyvän terveysjuoman kahvin voimalla. Cava ei taija ihan paras olla jatkuvakäyttöseksi, ku siitä voi alkaa nokka punottamaan liikaa. Terveisiä sinne meilt molemmilt !

    VastaaPoista