lauantai 22. syyskuuta 2018

Kallista!


Käytii vasta nyt iltasella sitte meijän "tuloillallisella", ku ei oo aikasemmi keritty. Mäntii tuoho meijän jo aiemmilla reissuilla testaamaan Kiinanmiehen ravitsemusliikkeeseen, joka on tuossa Parriisin toisella puolella olevassa ostoskeskuksessa.

Mie ennen lähtöö käin sipasemassa 9km:n juoksulenkuran luonnonpuistikossa. Sitä enen oli kyl suhrattu paljo muutaki liikehtimistä ja aktiviteettijä, ja näläkä oli jo jonkunmoinen.

No Kiinanmiehen kuppilassa tilailtii sitte eturuuviksi sallaatit ja kevätrullat. Pääruuviksi kananlihakset ja nauvan vastaavat lihat kasviksilla, sekä riisit ja ranskanpotut. Ruokajuomaksi meille piisasi putelli talon punkkuva.

Niijen kanssa piehtaroitiin tovi, ja punkkuputelliki saatii tyhjemmäksi ripijällä vauhilla, ja navat oli jo killillään muonista. Tähän Menu del Diiaan sisälty sitte kahvi tai jäätelö, ja Rouva-Uuno otti kahvin ja mie jäätelön.

Vimoset siivut punkusta, ja kahvit ja jäätelöt vielä suihin ja masuihin, ja laskun tillailuun. No laskun tilauksessa kyseltii sitte normijutut, että haluttasko vielä Melocotoni-tai muuta loppulaskurinkkijä tulevan laskun lisukkeeksi. No kylhä myö vielä ne yhet Melocotonit "suut napsuen" hyväksyttii, jos vängällä halutaa meille tuuva. Laskun toi nuori mies, joka on siellä ollu jo useamman vuoden nuoresta ijästään huolimatta...ja se "vejätti" minnuu tosi makijasti....heh....hersyvää Uuno- ja Rouva-Uunonauruu maitto pitkäksi aikaa. Se perhana toi laskun ja nauro jo iteki sen esittäessään, ja samalla peitti laskun etuosan numerot, ja näkösällä oli vain summan loppuosa, joka oli 45Euroo. No Uuno tietysti änkytti ja valmistautu jo riitauttamaan loppusumman, koska oli valmistautunnu hiukan itelleen edullisempaan Totaliin.

No sitte se näytti koko laskun loppusumman: 12,45€! Meinasin taas lentää persuksilleni, en sen takia, että hinta ois kallis, vaan ihan päinvastoin. Tässä vaiheessa meinasi riita tulla siitä, että hinta on liian halpa. Oli kyl hinta nälkäsen kannalta edullinen, etten sanos suorastaan halvahko? Hinnat ei oo tässä paikassa juuri muutamaan vuoteen siintä mihinkään heilahellu, niinku on muu maaliman mänö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti