keskiviikko 13. lokakuuta 2021

Tänää

Mölinäpuisto (Parque Aqua Molina)

Rouva-Uunolla käi Torren päivät vähiin, mut mie jatkan vielä hetken täällä "kärvistelyä". Aamulla kyykättii Aromatica-puiston läpi ja siitä edelleen tuonne "Mölinä-puistoon", ja siitä LaMatan rantapaseolle kyykkäämään.

Mölinä puistoo myös.

Sitte oliki jo esissä Linja-autoasemalle mänö. Sinne kokeiltii ykkösvaihtiehtona bussikuletusta. Ja varavaihtoehtona ois ollu pirssikyyti asemalle. Lippuuhan koitettii jo pari päivää aikasemmi anella, mut asemalla oli kompuutterit rikki, ja osto ei silläkertaa onnistunnu, eilen sitte onnistu. Torreviejasta Alicanten (eli Elchen) lentoasemalle linja-autolippu maksaa 7€, ja tuo paikallisbussi maksaa 3€/kuontalo eli lärvi.

Tästä "Peppu-Kallen" (Calle Perseo) tieltähän mänee bussilinja C, eli Lomas- linja keskustaan. Se tuli suunnilleen ajallaan ja koukkasi ekaks tuonne Quironin sairaalan pihaan ja siitä Cortes Valencianan aveniidaa pitkin, ja edelleen käi kääntymässä uimahallin liikenneympyrässä ja siintä edelleen Balearesia pitkin takas Pariisin aveniidalle. Siitä koukattiiki Carlosin restaurantin jälkee vasurille, ja ohitettii miliisiasema ja oikiallahan se linja-autoaseman pysäkki sitte olikii. Ei tarvinnu kysellä keltää mitää, ku meitä ei ois haitannu, vaikka ois yhen pysäkin välin missannuki, aikaa ku oli rutosti.

Reissunainen linjapirssiasemalla.

Sitte ropisutettii matkasäkkiä rannalle, ja kateltii auringon viimesiä pisaroita. Rouva-Uuno sitte kysäsi, haluaisinko välttämättä tarjota yhet rinksut ajan kuluksi. No halusinha mie, ja yhen välivaiheen jälkee se tarjous tehtii linja-pirssiaseman baarissa, jossa hinnasto oli kohillaan.

Sitte olikii jo lähön aika ja mie kinkkasin lauhkeessa ilmanalassa ja pimmeessä mörskälle tuon reilun 4km, ja kuplan kevennyksen jälkee ripijästi kauppaan ku vielä kerkisin. Siellä sönkkäsin yhen tutun myyjän, joka on juoksukisoissaki joskus vilahellu, kanssa jonkun aikaa ja sitte onki päivän kaikki askareet saatu päätökseen ja iltakahvien jälkee unta kaaliin....huominen päivä alkaa pyykin pesulla....ja sitä on ainaki parin masiinallisen verran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti