sunnuntai 3. lokakuuta 2021

10k y 5k Villa de Rojales. 2.10.2021

 

 Maratonianos de Segura del Guardamar'in rautanen veteraanokolmikko oikealta: Vesa (vet F 1.), Roca (vet F 2.) ja Javier (vet E 3.). Felicidades para todos!


Veteranos F, pyttyseremoniat.

Käytii eile Rojalesissa, mie vaan kattelemassa juoksukilpailuu, ja Vesa ja muut juoksemassa ja kattelemassa. Poleksin ekaks Torreviejasta Guardamariin Kankeella. Kankee pistettiin talliin säilöön, ja kahvittelun jälkee lähettii Vesan kootsella suht ajoissa kisapaikalle.

Yks lastensarjojen lukuisista lähdöistä.

Siellä oli jo pari kilsaa ennen keskustaa ekat miliisit liikennettä valvomassa. Vähä ihmeteltii sitä, mutta reitti oli muuttunnu aikasemmista vuosista siten, että nyt juostiin pitempi matka lähön jälkee suoraan Guardamarin suuntaan, eikä tehty oikealle suuntautuvaa lenkkiä, kuten aikasemmin. Matkoinahan siellä oli 5km ja 10km. Kymppi juostiin kahtena lenkkinä. Osanottajamäärä oli rajattu 300, ja se täytty jo ennen viimestä ilmottautumispäivää.

Vesa alkulämmittelyn jälkeen ennen lähöä.

Metkaa oli siellä katella lasten- ja nuortensarjosen rynnistystä lämpösessä ja aurinkoisessa illassa. Päälähtöhän oli vasta klo 19, jolloin vielä valosaa, mutta pyttykinkerithän oli jo pimeessä. Kovasti oli koko kylän kaikki lähtöalueen korttelit kansotettuna, niinko monasti aikasemminki.

Kahdeksan kilsaa jo takana, ja pari enää eessä.

Palkintoja oli kyl varattu melkonen määrä kilpailuun. Senverta on Uunonki näkökenttä jo heikentynny, että notkollaan kovasti olleen pöyvän toiseen päähän ei tahtonnu Uunon kenttä enää ylettyy.

Loppusuoran viimoset metrit.

Vesalla oli juoksumatkana 10km. Nyt alotteli vähän rauhallisemmin ku viikon takasessa Torreviejan iltakisassa, ja tulosahan tuotti ykkössijan omassa sarjassaan. Onnittelut!

Se oli siinä. Helpot hommat.

Naistensarjan voitti tuttuun tapaansa Wafiya Benali (Suomalaisittain "Penaali")

Benali 8km:n kohdalla.

Kisan jälkee alko sitte ilta pimetä, aurinko laski muille maille, ja myö jäätii oottelemaa pytinkiseremonioita. Niitä kyl piisasi, mut eipä ollu kiire mihinkää, ja kateltii menoo, ja suuta pieksettii puhelijaijen espanjalaisten seassa sujuvasti tankeroespanjalla.

Tulokset löytyy TÄÄLTÄ.

Pyttyrivistö olo piiiiiitkän pitkä.

Mahtavan hieno paikka on tuo Rojalesinkin kylä. Kiitokset kaikille mukavasta kisatuokiosta toivottelee Uuno!






2 kommenttia:

  1. Kiitokset Uunolle reissuseurasta toivottaa linssilude;)

    Ovat nämä vaan niin hienoja kokemuksia täkäläisissä kylissä ja kaupungeissa, joissa nämäkin tapahtumat ovat yhteisen "olohuoneen" yhteistä viihdettä, hienoa olla taas menossa mukana lähes kahden vuoden jälkeen!

    VastaaPoista
  2. Kiitos siulle itelle. Sanat söit kyl suusta, ja peesailen kakessa. Koitetaa kyykistellä paremmilla tulevilla vuosilla!

    VastaaPoista