maanantai 11. lokakuuta 2021

Eilen

 

Uimahalli

Eile oli senverta kiivas päivä, että tänää päätin jäähä aluksi kämpille toimittelemaa pyykinpesuu ja muita huoltohommia. Lupasin lisäks suomentaa lastenkirjasen, joka käsittelee hevosen hoitoo ja sen koulutusta. Siinä hommassa on kyl pitänny konsultoija serkkujaki, ku ei oo nuo hevosen "osat" ja vermeet suomekskaa kaikki oikee hallinnassa.

Eilen tuli istuttuu pyörän satulassa 36km ja rapijat useassa pätkässä. Rouva-Uuno mäni maalaismarkkinapaikalle, ja mie lähin mukaa. Tosin jatkoin markkinapaikalta autoruuhkan seassa El Raso'on ja Lo Pepin'iin, joka on noita Quesadan sivukyliä. Siellä poleksin hitaalla vauhilla teitä ees ja taas ja ylös ja alas pari tuntii. Kuuppaa, käsiä ja jalkoja kuumotti porottava aurinko ja käristi kovasti elon ruttaamaa nahkaa entisestään.

Siinä tuli sitte Uunon näkökenttään myös tapahtuma, jossa pyöräilijä ja moottoripyörä otti mittaa toisistaan, ja tulos oli ootetun mukane. Pyöräilijä hävis. No ei siinä varmaan kovin kummosesti tainnu käyvä, ku vauhti oli hidas ja kumpikaan ei nurin rojahtannu, mut pyöräilijä piteli toista kinttuaan. 

Torreviejan suolajärvi

Siintä meijän osasto jatko matkaa Torreviejan suolajärven rantaan vanhaa radanpohjan hiekkatietä pitkin. Käytii kattomassa onko rannat jäätynny. Ei ollu kovin paljon jäätä näkösällä. Siintä osasto suikkasi Lidliin hakemaan juomatäydennystä, ja uimahallin penkillä oli viimone huoltotauko ennen kämpille ja hetekalle könähtämistä...väsytti ja kovasti.

4 kommenttia:

  1. Luin tänään uusimman Costa Blanca lehden, oli taasen Torre enemmän ajan hengellä mukana kun Rovaniemi, meillä ei oo edes Koronapatsasta.
    https://www.lehtiluukku.fi/lue/costablanca/03-2021/291296.html
    Yllätävää oli myös tuo että Orihuelassa on niinkin paljon Suomalaisia, vaikka ei ole merenrantakaupunki.
    Tänne lupaillaan viikonlopuksi jo lunta, ois kiva olla Torressa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mie sen patsasjutun jo jostaki lukasinki. Kyl tääl on lepposat ja aurinkoiset ilmat ollu koko aika ja kaikki muukin entisellään. Oisha se kiva jos sieki sieltä pääsisit kylkiluijen lämmitykseen.

      Poista
  2. Tulipas lämmin olo tutuista maisemista. Mieli halajaa kovasti noille suunnille. Eiköhän maalis-huhtikuun taitteessa treenileiri Torreen ole taas ajankohtainen! Kovasti terveisiä ja terveyttä sinulle! Toivoo Samuli

    VastaaPoista
  3. Ois kyl ihan mahtavaa se leiri varmaan! Jos iteki vielä pääsis juoksukuntoonki ois ihan huippua. On pitänny sinneki suunnille monta kertaa soittaa, mut meinaamiseksi on jäänny. Ja jos jotaki jelppiä tarvitte, ni Uuno kyl on valmis auttamaan ja sotkemaan taas asioita...heh...entisillä provikoilla. Lähiseudun kisatarjonnan kyl selvittelen tänne lokiini kevään osalta ihan lähiviikkoina. Terveisii sinne muillekin!

    VastaaPoista