maanantai 8. lokakuuta 2018

Pimpoutta päässä, ja uunoutta ottalohkoissa




Olis tarjolla pari kisaa ens viikonlopun tietämissä. Onhan niitä paljon lisääkin, mutta nuo on lähellä. Ylimmäinen Santa Polassa, johon on matkaa 30km, ja alimmainen Santomerassa, johon tulee matkaa 45km.

Ylin on iltakisa tartaten klo 20 lauantaina, ja alin on aamupäivällä, klo 10 lähtö. Santapolassa on viimene sarja, jossa polovet saa olla jo vähäsen koukussa M/N55, ja Santomerassa saapi olla koukussa yhen pykälän enempi, eli M/N60 verran. Molempii pitäs ilmottautuu keskiviikkoon mennessä, ja ainakin toiseen oli osanottajamäärän rajoitus.

Ei oo vielä tullu kolleegoilta vahvistusta lähtevätkö mukaan....tai tarkemmin sanottuna pääsenkö muijen kyytiin. Molemmat on kyllä pyörämatkan päässä, ja jos muilla on muuta mänöö, ni Kankee kyl varmaan mänöö molempiin kisoihin yhtä nöyrästi. 

No aina on tietysti rengasrikon vaara vaanimassa, ja se on selvää, että Santomeraan lähetään säkkipimeessä, ja Santa Polasta tullaan samoilla valoilla, ja puolenyön tietämissä. Renkaan vaihtoki pimeessä on varmaan työlästä näkö- ja vainoharhaselle Uunolle. Ei oo vielä kohalle sattunnu sitä kokemusta.

Siinä pittää olla jonkun verran pimpoutta päässä, ja uunoutta ottalohkoissa, joka tämmösiä suunnitelmia ees harkittee. Mie ainaki nyt oon harkinnu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti