sunnuntai 14. lokakuuta 2018

Muut mäni, ja Uuno jäi.


Joopa..tässä mäännään ja meinataan. (Siis ei tällee: Tässä männään, eikä meinata). Ens viikonloppuna on meininki, kyyvin puutteessa tehä yhistetty "retkuilu" Redovaniin ja kyytipeli on sään salliessa Kankee. "Kankeilun" jälkeen on tarkotus osallistuu "kilpakinkkaukseen", jossa ei muuta tarkotusta oo, ku haistella kilpailun ilmapiirijä ja yrittää jutustella epsanjan kieltä, ja ollamöllötellä. No voi se olla, että etin sääolosuhteijen vaatijessa muunki kyyvin, tai jätän kononaan mänemättä, mut sen saapi nähä sitte ku näkemisen aika on.

Karttapisnesohjelma laskee näköjään kankeiluajaksi 2.14h, ja matka on 31km, ja en tiije, millä noppeuvella tuo on laskettu, mutta Uuno varraa siihen tuntitolkulla elpymis-, ja gumminpaikkausaikaa. Uuno/kankee-yhistelmä ei muutenkaan sieltä ihan ripijämmästä päästä enää oo, eikä missään nimessä tarvi Uunon mielestä ollakkaan. Senverta täs on tahkottu elämänki rallipolkuja, että polkujen mukanaan tuomat rajotukset pijän mielessä...heh...vaikkakaan en niistä isommin perusta. Paras vaihtoehto olis kyykähtää ilonen uunomainen sekopäävirne naamataulussa Kankeen selässä tai esim. Redovanin kisan kalkkiviivoilla, jos kyykähtämisen aika nyt olisi.

Tänää illalla ois ollu mahollista männä pyörimää vastapäisessä kapakissa: Bahia Blancassa, mutta vanhus valitsi itelleen parhaan vaihtoehon, eli mörskällä möllöttämisen muijen mielipahaksi. Sori siitäkin...muut mäni ja Uuno jäi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti