lauantai 20. lokakuuta 2018

Läskiä paistellessa, ja rättien kanssa taistellessa.

Kyllä tässä Uunon kelpaa hiippailla, vaikka vähän hitaammallakin vauhilla.

Tää yö taitaa männä nyt valvontahommissa, kun pari viimestä yötä mäni myös huonoilla unilla, ja aamulla sitte nukahin vielä pariksi tunniksi, ja heräsin puhelimen pärinään.

Tää valvominen ei kyl nyt rasita yhtään. Saapi rauhassa AJATELLA...se on uunojen yks parhaista ja halvimmista huveista. Vähän alkuillasta haittaa ajatuksen juoksentelua tuo vastapäisen kapakin railakaselämöinti.

Voimailuhallialuveelle ei pääse ennen kymmentä aamulla. Alueveelle pääsee viijestä eri portista, ja tämä näkymä avautuu Uunon eniten käyttämän portin sisäpuolelta.

Toinen myöskin Uunolle edullinen huvi ois ollu tuonne Redovaniin meno, mutta nyt kisa on siirretty 4.11 pidettäväksi, ja miun nimi siellä osanottajaluettelossa myös jököttelee. On ensimmäinen kerta kolmeentoista vuoteen, kun törmään kisojen siirtoon. Miusta se ei kyl mitään tavanomasesta ihmeempää keliä oo ennustellu, mut huomennapa sen sitte näkkee.

Toivoisin, että "kolleegat" hyväksyisi uuven aikataulun mukasen kisan allakoihinsa, ni miun ei tarvis tuota 9€:n osanottomaksua missata. Kyllä sen sais anottua takasinkin sivuilla olevan tekstin mukasesti, mutta ei oikeen jaksas ruveta paljoo "säätämään" tuon takia, vaikka kyllä sitä on pienempienki summien takia ajeltu autolla ja Kankeella pitkin ja poikin Iberian niemimaan tätä kulmaa.

Tänään kävin reilun vitosen VL -harjotuksen tekemässä juosten, ja voimailua Uunon hyvin tuuletetussa voimailusalissa. Oli edelleen koko ruumis väsähtäneen olonen ja jätin iltaliikunnat tekemättä.

Kokonaan Uunon yksityiskäytössä olevan voimailusalin oviaukosta avautuva näkymä.

Kahvi oli mörskästä loppu, ja sitä piti hakija, ja muutakin puuttuvaa muonaa. Läskiä paistellessa, ja rättijen kanssa taistellessahan tää loppuilta on sitte männy.

Nyt ei auta muu ku ruveta keittelemään kahvia, ja miettimään muita mukavia...talikkohommat saapi miun puolesta jo jäähä pysyvästi muijen murheiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti