torstai 4. lokakuuta 2018

Marokkolainen stilettimies, egyptiläinen ja slovaki





Tännää aamusella heti aamupalotteluijen jälkee piti lähtee Kankeella kaahaamaan kylälle. Rouva-Uuno mäni LaMatan markkinoille, ja sinne mie en nyt joutannu. Piti käyvä hoitelemassa näitä vuokra- ja Internettipisneksijä.

Vuokra oli maksamatta, ja Nettihenkilö oli eilen illalla kesken mussiikin soitannan pätkässy yhteyven poikki. Sitä piti yrittää saaha uuvestaa kytketyksi.

Toppasin Kankeen vuokravirman etteen Uunon vakiopaikalle, puun ympärille liekaan, ja rynnistin sissään. Siellä oli vastassa Slovaki-neitonen, joka hyvin puhu myös Härmää, ja asijat saatii niin hollille, kun oli vaan mahollista, ja mie lähin etiskelemää "Pelukeerija", eli parturia. Sehän löyty heti, ja kyselin, pääseekö koska pukille, ja luvattiin, että ihan kohta.

Ei muuta ku oottelemaa. Pelukeerin omistaja, ehkä kolmekymppinen marokkolainen mies kätevästi hoiteli miun eellä olevan kuontalon, ja sitte oli miun vuoro istahtaa penkille.

Homma hoitu Marokkolaiselta joutusasti, ja välillä myös muijen tuttujen, jotka ovella käi, tervehtiminen, ja puhelimeenki vastailut. Stiletti viuhu ja tukka oli kohta ajeltu. Sitte kysyttii, ajellaako turpavärkki, ja uunon jo "mursuhtavat" viiksetki, ja  vastasin, että mikä jottei.

Taas stiletti viuhu, ja kaikki karvat lähti neniä, ja korvia myöten. Vähän kyl hirvitti, ku aatamin ompun ympärillä olevia jouhia katkottii, ja jos tuo vaarallinen stiletti pikkusenki lipijää otteesta, ni Uuno on päätä tai ainaki kurkkuu lyhkäsempi. Hyvin taittu neki jouhet, ja ainut, mikä jäi katkomatta, oli suun sisäpuoliset maholliset karvat ja suussa heiluva, Uunon kieli.

Sitte anto stilettimies miulle luvan nousta, ja maksoin kympin laskun, jossa oli puolet tuota turpavärkin siivoomismaksuu, ja loput Cabellon katkasumaksuu ja muuta siivousmaksuu, ja jokunen osa turistilissää.

Kyykkäsin takasin vuokravirmaan selvittelelmään Nettihommaa. Siellä oli Egyptiläine tyttönen tullu lisukkeeksi, ja Uuno rupatteli muutaki, ku pelkkää nettiasijaa, Uuno kun on, ja semmosena varmasti pyssyykin. Mikkää ei mihinkään muuhun ainakaan viittaa. Hommat saatii hyvälle mallille, ja lähin ulos, päästin Kankeen liekasta, ja ratsastelin rantabaanaa nouvatellen Suomi-baarille munkkinahville.

Siintä jatkoin mörskälle, ja aluperäne ajatus mörskän hetekalle heittäytymisestä muuttu Aromatica- puistoon mänöksi, jossa sitte pienet venymis- ja voimailusessijot vejin lävitte.

Sitte tuli päähä ajatus, että taijan polkee Montesinosin kylän aukijolle olusille. Niin teinki, ja lähin sytkyttelemää sinne päin.

La Siestan Mercadonan jäljeen oli ennen Corleonen veljesten autokauppa, mutta nyt oli virma joutunnu antamaan tilaa Iberian Autolle, vaikkakin huhun mukkaan veljekset teki aina "mahtavia" tarjouksia, joista asikaan oli mahoton kieltäytyä. En tiije mikä mäni pisneksissä pieleen?


No siintä jatkoin suolajärven rantaan ja radanpohjaa pitkin kohti Los Montesinosia. Siellä Kankee keskusaukijolle parkkiin, ja Tankillinen olutta nokan alle. Se ei kauvaa siinä alla kerinny väljähtyy, ku oli jo kuivemmissa suissa, ja pois silmistä.

Siintä kiihyttelin yhen tankin kumarassa kohti LaMatan luonnonpuistoo, jonka läpi päristelin. Portilta jatkoin päristelyvä La Matan suuntaan. Markkinat oli jo lopuillaan, ja jatkeskelin siintä mörskälle, ja hetekalle hetkoseksi levyttelemään. Kilometrilöitä tuli 34 verran.

Sitte oli vuorossa Kiinanmiehen kuppila, ja Espanjalainen lintutanssi, joista en nyt jaksa ennää sen enempää rutista....heh....ku raukoo jo mukavasti.

2 kommenttia:

  1. Litran toopi oh herraneneaika.

    VastaaPoista
  2. No kuvakulmaki saatto vähä tehä tilauksen miulle edullisemmaksi tuossa kuvassa, vaikka saatoin kyl kurkku kuivuneena tilataki litrasen...heh...iso se kuitenki oli!

    VastaaPoista