tiistai 5. huhtikuuta 2016

XLIV Media Maratón Internacional Elche Oasis Mediterráneo

 
"Tonnitolkulla" oli juoksijoita eilisellä Uunon viimesellä puolimaran rypistelyllä.
  

Ilma oli hyvä juoksemisen kannalta...+16, 2m/s, pilvistä lähössä, mutta loppukilsoilla jo paisteli aurinko ja Uunolla jo oli "hikikii".
 
Jore tuli meijät hakemaa mörskältä ja Marinan kautta ajeltii ihan kisakanslijan viereen. Hajettii torsaalit ja ooteltii Mikkoo joka sieltä sitte tulikii näkösälle.
 
Sporttipariskunta...
 
Sitte pikkusen rutinatuokijon jälkee verryttelemää ja kohta kohen täyttyviä lähtökarsinoita. Vesa ja muitaki Guardamarin veteraanoja oli Uunon vierellä lähössä. Mie jostaki syystä ajauvuin vihrijään karsinaan ja lähtökiihytys oli sen mukanen, vaikka kuinka yritin "ajella" käsijarru päällä, ettei mänis laukalle. No ei se pahemmin männy...eka vilkasu Esijuoksijaan anto Uunon jo sumeille verkkokalvoille lukeman 4:15, joka oli 10s alle tavotekeskivauhin.
 
Eka kilsa mäni 4:20 kyyvillä, eli vähän liijan ripijästi. Sain sen kuitenkin pikkuhiljaa laskemaan 4:25 lukemiin, mutta jo kympin kohilla alko tuokin vauhti tuntumaan "puisevalta", ja väsyneeltä tuntu koivet ja kirosin eilisen pyöräreissun. Ois voinnu olla lyhkäsempikin?
 
Kovan kannustuksen ja tuhatpäisen yleisöjoukon ansijosta kuitenki pysyin pystyssä ja "ryhdissä" 17km:iin saakka. Loppu 4km oli kivuliasta taistoa konttaamisen, kävelyn ja juoksun välimaastossa...4:46; 4:33; 4:47; 4:58 viimesten kilometrien keskivauhit.
 
Uunon loppuaika oli 1:35:06, jolla olin kolmantena omassa F-sarjassani eli M60. Sarja oli viimenen juoksusarja ennen uhkaavasti lähestyvää "rollaattorisarjaa". Sarjan voitti ylivoimasesti Francisco ajalla 1:23:59. Sarjan kakkonen Carlos oli Uunolleki entuuvestaan tuttu monista, monista kisoista.
 
Elchessä piisaisi kyl kateltavaa pitemmäksiki ajaksi. Hieno kaupunki!
 
E-sarjan voitti Vesa hienosti pari minuuttii alle tavoteajan männeellä hilppasulla. Hanne voitti myös oman sarjansa hyvällä juoksulla.
Onnee molemmille voittajille! Mikko joutu keskeyttämään.
 
Alla muutama pootijumikuva...
 


 
Tulokset löytyy TÄÄLTÄ.
 
 
 

4 kommenttia:

  1. Onnittelut pokalisijoista.
    Kyllä sitä raporttia kisasta kerittiinkin jo oottaa.
    Täällä lumi/räntäsade, muuttuu varmaan päivänaikana vedeksi, ei innosta lenkille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Olli. Sinnuuki joku espanjan juoksija kyseli. Nimee en muista tietenkää...Rättiväsyny olin sunnuntaiehtoona ja eilen hyökkäiltii Noveldaan ja Alicanten lunnotuksilla. Iltaan mäni myöhäseen.Yöllä sato myt nyt pilvetöntä.

      Poista
  2. Miten olis!

    http://www.iltasanomat.fi/autot/art-2000001151528.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh...tuo valkone on ehkä miun entinen Lato. Tuntuu nyt kyl siltä, et vähän "väärän värisijä" ja rahat on Uunolla Panaman kanavalla "pestävänä".

      Poista