torstai 28. huhtikuuta 2016

Perslantijan painajaiset

 
Viimenen päivä täällä Torreviejassa on saatu aloteltuu. Kapsäkkejä on pakkailtu ja käyty tuttuja moikkailemassa.

Kellohan on vasta puol neljä aamuyöstä. Aikasin käytii nukkumaan ja Uunon herätti Perslantijan painajaiset jo reilu tunti sitten. Kahvit on keitelty ja espanjan viimesiä uutisia kateltu.

Tänään olis tarkotus viijä aamupäivällä pyörät "kesäteloille", ja lompsia tuolta La Matan rannan kautta takas mörskälle.

Eilen käytii jalkasin toimittelemassa keskustassa asijoita ja toissapäivänä Carlosissa setvimässä edellisen illanvieton laskua...heh...laskussa oli 15€ velotettu Ali-Oli-kiposta. Sehän ei juuri muuta ole ku majoneesin ja valkosipulin sekotusta. Helposti sain puhuttua 14,30€ taksin tineroita. Hieno homma, ettei tarvinnu alkaa "päreijen polttoon" eikä "vesijen keittoon", niinku tilanne monasti saattaa luiskahtaa.

Kevätpuolen tulijaiseksi oon saannu pirullisen vasemman olkapään seudun ja käden kivun....että eiköhän se Perslantijaan paluu ala lekurikäynnillä. Viime vuosijen pahin vaiva, ei oo juoksemisesta huolimatta pahentunnu vaan päinvastoin. Vasuri polvi on antannu kinkkailla ihan mukavasti. Vasemman lonkan seudun kipu on taasen lissääntynny.

Niinkun varmaan tuo minnuu aina vaivannu "latvalahokin".

Eilen iltapäivällä sain tehtyy hyvän juoksuharjotuksen vakuoreitillä: La Mata- Luonnonpuisto- suunnilla. Kilsoja 12,75, keskivauhilla 5:01.

Jatkeskelen näitä aamutoimijani kahvin ryystämisellä...

4 kommenttia:

  1. Niin kaikki hauska loppuu aikanaan.
    Onneksi täälläkinpäin on jo nähty yli +10 asteen lämpötila, tosin aurinko on aika harvinainen näky ollut, enimmäkseen pilvistä.
    Täällä perslandiassa kyllä masennus tarttuu helposti ryysyihin, ja sitä pahentaa kun katselee tv:stä uutiset, ne ainaiset vastenmieliset SSS- ryhmän miehet (Sipilä,Stub,Soini)Jauhavatpaskaa eikä saa mitään aikaan.
    Ite olen yrittänyt pakolla pitää jonkinlaista lenkkeilyharrastusta yllä, jos vaikka Terwassa juoksis puolikkaan, tai siis hölkkäis vanhanmiehen vauhdilla.
    Ei kun hauskaa kotimatkaa.

    VastaaPoista
  2. Niin tekkee....loppu lähenee...heh...kaikella tapaa...no eiköhän täältä poiskin keritä...ekan kerran tullasn junalla. Pasilassa vaihto ja joskus illansuussa Kouvolassa. Miulta jää Terwa varmuudella väliin ku Kouvolan puolikas on samana päivänä..kitos toivotuksista ja jakselemista sinnekin.

    VastaaPoista
  3. Kiitos käynnistä :)! Nähdään taas seuraavaksi koti-Suomessa :D!
    Mukavaa ja turvallista kotimatkaa!
    Toivottavat Helena ja Erkki

    VastaaPoista
  4. Kiitos itsellenne. Mukava oli käyvä ja hienoja kuvia tuli! Niin tehhää....Jukka ja Asta

    VastaaPoista