sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

"Kaarlo" Santana


Eilinen "iltajamporee" saatiin onnellisesti päätökseen Cerveceria Balcon de Lomas'issa. Sinne ajauvuttiin Carlosin, Seratonin ja Norski-baarin kautta.

Seraton on kyl viikonloppusin hinnotellu ittensä niin sanotusti ulos Uunon listalta...iso olut maksaa keskiviikkona 2€, mut viikonloppuna 6€! Siintä on huumorin nykiminen aika vaikeeta.

Etenkin jos vertaa reipasmeininkisen Cervecerian hintoihin, jossa neljän hengen kööriltä lasku oli 5,40€, sisältäen valkkarin, punkun, oluven ja Uuno-kahvin. Siellä kongi kumahti 24hoon tietämillä, ja luukut mäni kiinne ja ovet säppiin. Se oli jo muutenki hyvä hetki siirtyy hetekoimaan.

Aamulla kiihyteltii sitte Zenijan Bulevardille markkinoijen rättijen levityksen kautta. Eestakanen matkahan oli reilun kahenkympin mittanen ja nelisen kilsaa "kinkkausta", ku pyörät jätettii markkinapaikan aitaan lukittumaan ja huilaamaan.

Illalla sitte pientä VeeÄllää Masan mäkeen ja edelleen La Matan Myllypuiston kautta Pariisille ja edelleen mörskälle. Kyl tuohon juoksuun on jo jonkunmoinen tuntuma tullu talven aikana, ja kyl se on niin mukavaa ajankulunkija muutenki.

Liitteeksi laitan pikkusen pätkävideon Zenia Bulevardilta:
https://onedrive.live.com/?cid=766f09ba4cc4ea66&id=766F09BA4CC4EA66%2172093&ithint=video,mp4&authkey=!AANZxZbXqz0jV6g

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti