lauantai 23. huhtikuuta 2016

"Ruta de Tapa" ja "Mercado Romano"

Mitä eroa on Elchen kalosseilla, Tapaksilla ja Roomalaisilla markkinoilla...heh...kahta ensimmäistä ei voi löytää, mut Roomalaiset markkinat löytyy.


Joo...tänää olis Torreviejassa ollu tapahtuma: Ruta de Tapa, eli 40kpl ravitsemusliikkeitä tarjosi 2€:n hintaan juoman (talon viini, olut, virvotusjuoma ja tapaksia) tai 2,5€:n hintaan saman satsin, mutta tapakset oli Gurmee- luokkasia.

Niitä myökii lähettii metsästelemään....no enste oli tarkotus käyvä Roomalaisilla markkinoilla....no sinne yritettii enste, mutta Uunon ottaan ilmaantunnu kupla piti käyvä puhkasemassa aallonmurtajan "vesi"-putkassa.

Siintä oikastiin sitte parkkipaikan läpi markkinoille. Se lompsittii ripijästi läpi, ja yhestä kojusta heitettii Uunon kättee pari karamellin näköstä "hajulohkaretta" ja sanottii, että "No se comer". No mie toisen annoin "saman Casan katon alla elävälle", ja rupesin sanomaan, että sitä ei saa suuhu laittaa, mutta liijan hitaalla oli Uunon puhe. Eläjä kerkesi "hajulohkareen" suuhun pistää alta sekunnin, mutta ulos se tuli suusta vieläki ripeemmin....ei maistunnu hyvältä, mutta tuoksu oli voimakas.


Siintä sitte etittii tapaspaikkoja, mutta nälkä paino päälle ja kepapit käytii nykäsemässä ennen tapaksija. Lompsittii edelleen ja ilman tapaksija ja 2€:n Vino tinttoo. Tango-baarin toisella puolella oli La Esguina-baari ja sinne mäntii ja tilattii Irlannin kohvit (eikä siihenkää satsii tapakset kuulu). No siinä mäni viijet tapakset kahen juoman hinnalla. Sitkeesti lompsittii eteenpäin kohen kotikorsua, ja edelleen ilman tapaksija...no vielä yhessä paikassa taksiaseman kuppeella yhet jarrujuomat tilattii (ilman tapaksija) ja siintä mäntii naurun remakalla mörskälle....ILMAN TAPAKSIJA...

Täysikuuta vielä "ulvottiin" rannalla ennen kotikorsua...edelleen ilman tapaksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti