keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Pankkietikka

Otsikossa ei oo "kirotusvirhettä", vaikka ensivilasu saattaa siltä näyttää tuon yhen "iin" puuttumisen takia. Etikalta ja ruskijalta pankkijen toimet maistuu. Uunonki lahossa muistissa on vielä hyvin tilanne ku noita rahotusalan laitoksija ja koneistoja tuettiin ja rasvailtiin Uunonki veropenneillä.

 Synti- tai muut pukit, jos niitä hakia pittää on kuitenki toisaalla Uunon pienen mielen mukaan. Eli siellä suunnalla, joka mahollistaa tömmäsen toiminnan. Meijän päätöksentekijöijen toiminta myös tuossa "Hallintarekisteriasiassa" kuuluu tähän samaan sontakasaan. Muualla yritetään saattaa omistuksiin lisää avoimuutta, mutta Perslantijassa yritetään saaha omistukset mahollisimman paljon salasiksi, vaikkapa sinne Panamaan tai Hallintarekisteriin.

Lakijen valmistelu pitäs olla avointa toimintaa eikä mitään salassa pijettävää "kaveriporukan" kähmintää, jollaselta se nyt tavantallaajan silmillä vilkuiltuna ulospäin näyttää. No syyt on kyllä tähän toimintaan selvät.

Miulle alkaa ja pikkune paskan maku entistä väkevämpänä tulemaa suuhun ku noita Perslantijan uutisia joutoaikoinani lueskelen ja mietiskelen takavuoskymmenien tapahtumia. En taija ainut henkilö olla?

Mie taijan omalta osaltani käyvä "Uurnalla" seuraavan kerran vasta sitte, ku on mahollista äänestää jotaki muuta olioo ku ihmistä. Ihmine on semmone elukka, että sen latvuksen toiminta ei näy muuttuvan ainakaan yhen elinaikana mihinkään.

Kusetusta kusetuksen perrään ja jatkuvasti. Niillä ohjeilla, joita miun isukki arvossa piti, ei nykymaalimassa pärjää....tää on miulle ollu selvää jo vuoskymmenijä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti