keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Pläsin

Turpavärkin sisäpuoli ei oikeen mukavan tuntune oo. Ulkopuoliki on ollu jo riittävän rutussa jo vuosia. Aamulla yrittelin lenkkijä, mutta tosi huonolta tuntu. Kielen oikija reuna ja kurkun yläosaki tuntuu tuota huohotusta karsastavan sillee, että jätin liialliset torven rasitukset minimiin.

Sitte ennen puoltapäivää käin tunnin jalkahieronnassa. Sieltä sitte haahuilin kävelemällä kahvilla Soomi-baarilla ja etiskelin hiuksenkatkasupaikkaa. Löyty seki tuolta Parriisin yläkohilta, mut aika oli vasta neljältä.

No mie lompsin mörskälle ja heitin potut ja porkkanat pattaan ja tulet alle.

Sitte lähin tallomaa muutaman tunnin ja pyykkikoneellisen ja muonituksen jälkee sinne Pelukeerijaan sen hiuksen katkasuun.

Rojalesin tyttö sen kätevästi 13€:n hintaan katkasi. Takasin mörskälle ja meinaus oli vielä juoksuu yrittää, mutta vilunpuistatukset toi miut toisiin aatoksiin ja jätin sen paremmalle päivälle...

Toivottavasti se päivä on jo huomenna?

Vähän tummaksi on vetänny Uunon pläsin...

2 kommenttia:

  1. Tummaksi on kuvassa jäänyt pläsi, mutta tukka on oikein tyylikäs. Sinällään kampaajalla käynti oli turhaa, sillä tuleva kuninkaallisen kruunu sen tulee kuitenkin peittämään.
    Tsemppiä leegohommiin toivottaa Pate.

    VastaaPoista
  2. Pläsi on tummanpuhuva...ja turhaa oli tukan katkasu senki takija, että kuva on ennen operaatijoo otettu...nyt harmittaa 13€:n mänetys, ja kovasti...heh...siinähän sitte peittyy tuo jo vähän "kaljahtavakin" päälaki....kyl ne täälläki leegot kuntoon laittaa ja halvemmalla ku siellä. Niin uskon ja luulen. Mukava on täällä muutenki olla ja tutustuu kaiken maaliman kansalaisiin...ja söhlätä siinä sivussa mitä millonki mieleen juolahtaa...tsemppijä sinneki mm. talikointi hommiin. T. Uuno

    VastaaPoista