torstai 5. marraskuuta 2015

Elämän peruskysymykset ja kysymysten vastaukset

Mie tässä vielä ennen iltatoimijani sain itteni melkoseen "hurmokseen" lukemalla Perslantijan uutisointija. Siinnä uutisoinnissa ilmastiin, että tuo HALLINTAREKISTERIJEN kommenttiasija punnitaan tarkoin...heh...kaikki muut instanssit vastustaa, mutta FK (Finanssialan Keskusliitto) kannattaa...oisin kyllä valmis lyömää vetova, miten tuossa asijassa käypi...sitä vatvotaan niin kauvan, että rekisterit tullee käyttöön....

No toine "aamupäivälehen" uutinen koski sitten elämän tärkeimpijä peruskysymyksijä.

Nuo kolme ihan tärkeintä elämän peruskysymystä ja niijen vastaukset, jotka kaikkijen Pers-lantijalaisten ja -jalkasten tulis tietää on seuraavat:

1) Paljonko pussilakanoita voi pesukonneeseen pistää...Uunon vastaus tähän elämän tärkeimpään kysymykseen on seuraava: Se selvijää parhaiten jos joskus pesasee pyykkijä.

2) Toinen elämän peruskysymys, joka on samaa tärkeysluokkaa ku tuo "aamupäivälehen" juttu on Uunon mielestä seuraava: Minkä väriset kalsarit pitäs jalkaan (tai vaihtoehtosesti päähän) laittaa. Uunon vankka näkemys ja vastaus tähän asijaan on tämä: Samanväriset...ei sen isompija selittelyitä kaivanne?

3) Minkävärine ihmisen takalauvotus on? Uunon näkemys ja vastaus tähän kysymykseen on seuraava: Ylleensä se on ruskijan eri sävyihin vivahtava. Jos on pukamavaivaa päällä, voipi vivahtaa enempi punertavaankin. Tähän viimoseen Uunon vastaukseen on kyl lisättävä se, että otanta ei oo tilastollisesti kattava, eli otantajoukko on määrällisesti rajalline, ja se tuo Uunon vastaukseen lisäepävarmuuskomponentin, joka on merkittävä....

Eiköhän näillä elämän peruskysymysten vastauksilla ite kukin pääse omalle horsmakukkulalleen....

2 kommenttia:

  1. Hi Hii
    Täälläpä on nyt lämpimämpää !!!

    VastaaPoista
  2. Hi Hii...sitte et ainakaa Perslantijassa oo....arvatenki etelämpänä...no sitte siellä on jo liijan kuuma....no kärsimyksensä kullakin...terveisii sinne kaikille ja lämmitelkää kunnolla!

    VastaaPoista