maanantai 23. marraskuuta 2015

Liikenneympyrän ja appelsiinitarhan vahdit

Kuva on eiliseltä Pollopaellapäivälliseltä, jossa Uuno tuulen avustuksella kerkis ihan päivällisen loppuminnuuteilla lojahuttaa lautasella olevat liemet pöyvälle...ilmekkii taitaa olla vähän mörijänä...

Alkas olla tään syksyn leirinuotijot sammutteluu vaille valmiit...huomenna alkaa jo romujen kerräily ja laukkuun survominen. No pikkuhetken päästähän tänne tullee uutta kalustoo, ja alkuvuuvesta jo Uunonki uunoilu jatkuu taas täällä, vaikka mörskä vaihtuuki, jos vaan henki vielä pihisee?

Hyvähän tässäki on ollu asustella, ja etenki naapurit on mukavaa porukkaa kaikki. Ja muutenki ihan mukavalla paikalla. Rannalle ja keskustaan ja mihin vaan on lyhyt matka ja pyörällähän pääsee niin pitkälle ku persukset kestää ja ylänuppi antaa myöten polkee.

Tänää käin jotaki 30km ehkä kilsan alle? pyörällä sytkimässä tuon La Matan suolajärven ympäri. Samalla reissulla käin tuolla suolajärven toisella puolen olevan Rason kylän tutkailemassa vähän tarkemmin...

Viileetä oli tänään ja muutama tippa tuli vettäki niskoille La Matan kohilla. Alkumatkasta käin lyhentelemässä velkojani kahvin ja pullan verran. Ens yönä saapi sitte senkin puoleen nukuttua paremmin.

Pinada Beachin liikenneympyrän vahtityttö oli entisellä paikalla ja tytön esimiehen näköne körmyniska vahti tyttöö likkeellä olevan kaupan rappusilla.

Toinen vahtityttö vahti aurinkovarjon alla appelsiinitarhaa tuossa CV-895:n suoralla pätkällä. En kyllä ymmärrä miks oli tytöllä niin niukalti vaatetta viileellä ilmalla ja valkoset pitkävartiset nahkasaappaat jaloissa...no kaikkija asijoita en tällä latvusvarustuksella selväksi kerkijä saamaan ennen horsmakukkulalle siirtymistäni, eikä tarviikkaan saaha.

Mukavasti sai tän viimosen Torrenviikonki alkamaan ja iltaan...silmät jo lurpsahtelee siihen malliin, että kohta on heittäyvyttävä vaakasuoraan asentoon hetekalle.

Rasosta löytyy vielä rakentamatontaki tonttia.

4 kommenttia:

  1. Eiks se CV 895 tyttö ole vielläkään saanu hankittua vaatteita??
    Pitäskö katella markkinoilta jostain halpakojusta sille jotain päällepantavaa, saatta se joskus iskeä holotna sillekkin jos on tuulisempi ja viileempi päivä.
    Vissiin niistä liikenneypyrän vartioinnista maksellaan paremmin kun suoran tien vartioinnista, niillä kuitenkin useimmin vähän enämmän päällä kun pelkät bikinit ja saappaat.

    Varustaudu ankeisiin keleihin Suomeen tullessa lapissa ollut jo 27 asteen pakkasia ja pimeää kun ryssän helvetissä.
    Ehkä eteläsuomessa hiukan paremmat kelit.

    VastaaPoista
  2. Ei oo saannu....keli oli eilen viilee ja nirkosilla vermeillä oli vahtimassa...ja huono ois noilla piitkän pitkä vartisilla nahkakalosseilla miunki perrää ollu lähtee, jos mie oisin niitä appelsiineja havitellu...ilman muuta niillä ympyrävaheilla on paremmat liksat ku suoran vahtijoilla, mutta tuo työnantajakörmy saattaa ja oman veronsa ottaa tienisteistä?
    Täällä on viileetä nyt, mutta mukava oli tänäänki heräillä ku ei tarvii arpoo paistaako vaiko sataa. Lähes pilvetön auringonpaiste niinku lähes joka päivä...kovat on ajat eessä...

    VastaaPoista
  3. Onko Uuno kuollut? Toivottavasti ei.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh....ei oo, mutta auringon puute kyllä saa ala-leuvan vapisemaan. Vettä lotisee ja +10 astetta lämmintä ja muutama tunti vähän valosampaa...no kohta jo vissiin muutaman päivän päästä päivä alkaa taas pitenemään ja aurinkoisempi ilme levijää uunonki naamoille. Uuno on ollu liijan kauvan aurinkoisessa ilman-alassa. Sitte ku se puuttuu ni masennus alkaa vaivata. Sinne terveiset ja terveet kelit!

      Poista