maanantai 17. marraskuuta 2014

XXV Media Maratón y 10k y 5k mármol y vino villa de Pinoso, 16.11.2014.

Eilen sunnuntaina lähettiin kolmen miehen voimin Torreviejan takana olevaan Pinosoon kisaamaan. Aurinkoinen oli taas keli ja tuultaki piisasi retkellä. Lämpötila oli pelipaikalla, kun vuorten likeellä oltiin vaan 11astetta, jolkkaukseen mitä paras lämpötilan suhteen. Tuulta 3m/s mutta puuskissa oli luvassa lähes 9m/s puhallusta.


Mikko ja Kari osallistu 5k:n ja mie 10k:n kisoihin. Miullakaa ei vääntö riittänny puolikkaalle osallistumiseen tuon viimeviikonlopun vuorijotoksen jälkeen kun osallistumisintoo jarrutti kipijät ketarat alkuviikosta.


Sitte taas kytisteltii jo rutiinilla lähtöputkilon juurella ja päästii siitä irtaantumaan ja ite asijaan. Kaikki juoksumatkat tarttasi samaan aikaan. Kävelijät lähti aikasemmin ja niitä sitte ohiteltii pitkin matkaa.


Alkuhan juostaan asfaltilla ja alamäkeen. Siinä sihtailin alle 4min lukemija, mikä oli ihan ok vauhti alamäkeen kellotettuna. Miulla oli yritys alittaa 4:08 keskivauhti, mutta semmoseksi homma jäikin, pelkäksi toivottomaksi yritykseksi.


Kaupungin jälkeen jonnekin 3,5km:n kohille pääsin keskivauhilla 4:05, mutta sitte tuli vaikija ojanylitys ja hiekkapätkä, joka pisteltiin vastatuuleen ja eessä oli lisäksi pitkä ylämäkiosuus, ja senjälkeen olikin keskivauhtini saatu tippumaan 4:20 huonommalle puolelle.


Seittemän kilsan kohilla, meitä oli sitte seittemän juoksijan rykelmä, ja vetohaluja kun ei muilla ollu, ni Uuno yritti irti porukasta peltoaukijan keskellä olevassa alamäjessä ja sainkin jo 5m:n raon ryhmään, mutta vastatuuleen puskeminen alko kostautumaan ja ryhmä sai miut kiinne, tosin pari juoksijaa oli tippunnu porukasta.


Uuven rynnistyksen tein ylämäjessä ku tultiin jo takasin kaupunkialuveelle, mutta ylämäjen päällä taas Uunon kone "korkkasi" ja vielä ryhmästä kolme ukkoo linkutti ohitte. Voi perhana...


Seuraavassa alamäjessä sain ohitettuu yhen, ja ylämäkeen juostussa loppukiriskabassa  vielä toisenki. Viimonen niistä rykelmän ukoista tuli ennen miuta maaliin.


Kisa mäni miun omasta mielestä olosuhteet huomijoijen yläreunalle, vaikka aikatavotteeseeni en päässykkään. Keskivauhiksi sain 4:15 ja loppuaika oli 42:50 ja rapijat päälle, ja se piisas nyt Veterano 3-sarjan viijenteen sijaan. Mikko oli omassa sarjassaan komijasti kolmas ja Kari omassaan paljon muita vanhempana kuudes.


Pitkähköksi venyvää pyttyseremonijaa ei nyt jääty kytistelemää, vaan lähettiin köröttelemään läpi mahtavien vuoristomaisemijen kohti Torreviejan "kotikylää".


Mörskälle ku pääsin, oikasin itteni pariksi tunniksi hetekalle ja sitte pyörän selkään ja kohti Hessun ja Kyllikin lihapatoja. Sieltä pyörällä takasin mörskälle ysin maissa ja vähän ruosteessa olevien kisakalsarijen pesuun ja ruosteessa olevan espanjankielen kimppuun, sekä myöskin ruostuneen Garminin (oikeampi nimike olisi "Harmini) laturin puhistukseen. Homma jatku rapijasti yli puolen yön, ku aikaa oli, eikä mihinkää ollu kiire 😊.


Kiitokset taas kaikille mukavasta eläkepäivästä!


Tulokset löytyy TÄÄLTÄ.


Kuvia löytyy TÄÄLTÄ.



4 kommenttia:

  1. Onneksi suolaa näytit saaneen,
    Ensiviikonvaihteessa näyttää olevankin uunon onnen päivä, Benidormissa Aneton kanaliemipurkissa näyttää olevan 50% gratis !!!

    VastaaPoista
  2. Runsas oli kassin sisältö...suolan lisäksi viinipullo, "pitkälahkeinen" tekninen paita, kassi ym.ym. Järjestäjille ei kympin luokkaa olevista osallistumismaksuista paljon itelle jää. Perslantijassahan juoksijat kynitään kaikista kilisevistä ja kahisevista putipuhtaiksi. Tervetuloo mörskälle....mie jo oon alotellu mörskän jynssäyksen siyn tuloo varten, että paikat ois riimakunnossa ku tuut.

    VastaaPoista
  3. No joo..Olli kyllä piti miut suunnilleen "tolpillani" loppuun asti. Muuten ois kyllä vähintään minuutti tullu lisäaikaa....vanhus on jo taas vuoden viimevuotista vanhempi...heh....ei auta. No talsitaan vielä kuitenki eteenpäin.

    VastaaPoista