sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Los Montesinos 5/10 km. 30.11.2014


Caffin tämän päivänen "pyttyrohmu" porukka.
Tänään oli Uunon syysjakson viimone kisa näissä maisemissa. Kohta jo kärvistellää kylmissään Perslantijan perukoilla karvahattu ja kalju kenossa, räkä nokasta tippuen ja varpaat kylmästä kalisten.

Unta tuli viime yönä 9h ja rapijat, edellisen yöajan 4:n hoon vauhittamana. Kisat ku oli tuossa naapurissa, ei aamulla ollu tarvetta aikasin herätä ja uni maitto mukavasti. Pojat ja tyttö tuli meitä "roskiskämppäläisiä" hakemaan ysin jälkeen ja siintä ajeltiin muutama kilsa lähemmäs Montesinosia ja porukkaan liitty Joren ja Hannen autokunta. Perille ku päästii mukavana yllätyksenä Vesaki oli ilmaantunnu kisaamaan.

Mikko ajeli auton parkkiin normipaikoille ja Dorsalien nouto kävi rutiinilla ilman isompija rutinoita. Verryttelyyn jäi mukavasti aikaa ja sitte jo riuhottiinki jo liijat kamppeet niskoilta ja rinnat rottingeille ja lähtöpaikan suunnille.

Kelihän oli hyvä, vaikka vettä tuli lähtöhetkellä aika rapijasti, mutta lähes ihannekeli +15, 4m/s ja sade, joka ei pahemmin ainakaan Uunoja haitannu.

Kympin kisahan juostiin kahtena lenkkinä, josta löytyy 72 kappaletta ysikymppisiä mutkia.

Letti märkänä sitte lähettii läpsyttelemää mutkasille kujille. Mie koitin ottaa tosi varovasti, mutta kello rallatteli alta 4min keskivauhtilukemia, mutta tuntemus oli ihan ok. Alamäkipätkällä suolajärven rantaan ku rantauvuttii Olli mäni ohitte. Takasin ku kylälle tultii noin 4km:n kohilla pikkusessa ylämäjessä mie mänin Ollin ohitte, ja vauhti kasvo Uunolle vähän liijan kovaksi. Ekan kiekan jälkee maalin kohilla oltii rinnakkain ja alamäjessä taas Olli paino ohitte. Rantapätkällä oli Ollin lisäksi kaks muuta körilästä kanttailemassa n. 10m miun eellä. Olli joutu sitte vetomieheksi ku muilta oli siihe hommaan jo vissiin suurimmat himot hävinny. Kolmas ukko sitte pisti kävelyksi ku kaupungin kujille takas tultiin ja mieki mänin siitä ohitte. Rako pysy suunnilleen samana Olliin ja toiseen ukkoon ysiin saakka. Sitte Olli karisti kaverin ja miuhunki rako rupes kasvamaan. Mie kuitenki sain ukkelin kertaalleen kiinni, mutta lopussa laskin ohitte parempani.

Olli oli Veteraano E (M55)- sarjassa ykkönen 41:13 ja Uuno kakkonen 41:27. Miun oma juoksu mäni yli äitin ja omienki odotusten, ja hyvin menneen viimekin vuoden aika parani vajaalla minuutilla. Hommaa taas jelppasi tuon näköyhteyden säilyminen Olliin lähes koko kisan ajan.


Caffin porukkahan haali viis kipaletta pönttöjä! Marja 43:23 ja Hanne 50:41 oli ykkösiä omissa sarjoissaan ja Vesa 39:35 oli kolmas!
Mikon aika 44:01 ja Karin 28:46 (5km). Kiitokset taas mukavasta sadepäivästä koko porukalle ja Hessulle kisan jälkihoijosta!


Tulokset löytyy TÄÄLTÄ.
Kuvia laitan TÄNNE (huomenna jos kerkijän) Siis en kerenny....reilu 20 kiloo hijasta satulointuja ja viimeset sipasut tossuilla päälle yli kahenkympin kelissä....kyllä Caña-Retun ja muijen sinne tulevien ja jäävien kelpaa luita siellä lämmitellä. Mie vetelen villamyssyy syvemmälle ja veskiin vaihtamaan välihousut jalkaan ja henkisesti valmistauvun alaleuvan vapisuttamiseen.....

4 kommenttia:

  1. Tulehan su 7.12 ulkoiluttamaan tossuja Iittiin Talvijuoksu Cup merkeissä,mikäli olet jo silloin kotimaassasi. Kerkät vielä korjata koko potin 60 v sarjassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo harkinnassa on. Katottaa miten nuo putket ja kurkut tän kelinvaihoksen kestää. Potin voin kyllä korjata esim. purkalla, jos siinä reikijä on...heh....enempään en taija pystyä.

      Poista
  2. Onnea koko porukalle! Melkosia pyttyrohmuja, mutta minkäs teet kun kulkee. Hyvin on Uunon juoksutalvi alkanut. Nyt vaan pysyttele lämpimänä kun tänne tuiskuihin tulet. Ja täällä muistat syödä muutakin ku kanalientä jotta lämpöenergiaa piisaa. Hyvää loppuvuotta t. juha

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suuret kiitokset...muijenki puolesta....nytte oli tuuria ja Ollin "siivellä" taas pärjäiltiin. Sinne jäi kananjalkaliemet jääkaappiin. Hitsi, jos se Olli niijen makuun pääsee, ni keväästä tulee vaikija....no ei sitä pelkoo ainakaa vielä kyl ole, senverta se on niitä purkkeja ainaki toistaseksi karsastannu. Sinne ja menestystä.

      Poista