sunnuntai 9. marraskuuta 2014

VIII Carrera Montaña Orimuela, 9.11.2014

Mie viettelin tätä Dia del Padre'a konttailemalla louhikkoista vuoristopolkuu ylös Orihuelan takana olevan vuoren huipulle. Siellähän sijaitsee kauas laaksoon näkyvä raudasta tehty ruosteinen risti.


Ilmahan oli +15, 2m/s pilvenen ja siis mainio "konttauskeli". Osanottomäärä oli rajattu 300 juoksijaan, mutta oliko parisataa kokonaismäärä nyt? Selvinnee tuloksista.


Monivuotinen kisakaverini Victorino kätteli Uunon ja toivotteli onnea kisaan lähtöputkilon alla. Sitte kisa lähti käyntiin ja ylämäkeen. Hapokasta oli tuntuma heti alusta lähtien, vaikka yritin mäen ottaa rauhallisesti. Mikon kanssa mäntii samaa vauhtia. Sitte tuli puolen kilsan suora alamäkipätkä ennen vuoristoon siirtymistä. Siinä pistelin, minkä pystyin.


Vuoriston ekalla kilsalla mänin Victoriinon ohitte. Tuntuma oli edelleen semmonen, että viimevuonna juoksin pitempijä pätkijä. Paikka paikoin maasto on todella "haastava", ja virhearviointeihin ei oo juuri varaa. Viime vuonna kakkosena olleen Victoriinon ohitus saatto myös Uunon rutistukseen vaikuttaa heikentävästi. Juoksupätkillä ohittelin muita, mutta konttausosuuksilla tilanne oli päinvastanen. Naisten sarjan ykkösen sain kiinni, mutta ohi ei "tarvinnu" männä.


Huipulla olevan maalin jälkeen olo oli varsin voipunut kaikkine verenmaku suussa räkimisineen.


Tovin siinä istuskelin kivellä, ja oottelin viikatemiestä kylään, mutta ku ukko ei kiireiltään vielä miun tykö näköjään joutannu, oikasin pitkänhuiskean lähes atleettivartaloni suoraksi ja kattelin vuorelta uppeita maisemia....Mikkoki sitte tuli, ja lähettiin hölkkäilemään samaa reittiä alas laaksoon.


Sitte autolle ja rättisulkeisiin, ja kisamaksuun sisältyvän Bocadillon (täytetty sämpylä) ja juoman kurnuttamiseen. Tuloslistoista sitte selvisi, että Uuno oli Veteraanos C-sarjan (M55) ykkönen 31 ja rapijat ajalla. Victoriino oli kakkonen. Mikko oli minuutin pari miun perässä. Oma tulos oli n. 30s huonompi ku viime vuonna.


Olis tän Isukinpäivän voinnu huonomminki viettää. Suuret kiitokset Mikolle!


Tulokset löytyy allaolevasta linkistä kun ilmaantuvat:
http://www.tragamillas.org/home1.htm


Suuremmaksi osaksi Mikon ottamia kuvia laitan allaolevaan linkkiin (Jos onnistun ja kun jaksan):
https://onedrive.live.com/?cid=766f09ba4cc4ea66&id=766F09BA4CC4EA66%216224&ithint=folder,JPG&authkey=!ACQucZUu0E7cNuM





5 kommenttia:

  1. Onnittelut kisamenestyksen ja isänpäivän johdosta. Uuno on numero yksi olipa sitten kyse juoksusta tai ylämäkikonttauksesta. Videolinkki ei valitettavasti auennut.
    T. Kaima

    VastaaPoista
  2. Kiitos Kaima...ei se nyt ihan sillee oo...heh. Sinne myös onnittelut! Mie koitan tuon linkin laitella toisella tavalla. Tällä kapulalla kyl toimii....pittää vielä oikasta vähäks aikaa...nii...jälkikasvulle myös terveiset.

    VastaaPoista
  3. Jäin tuossa miettimään....saatoit tarkoittaa kisajärjestäjien tekemää kisavideoo.... Kisan lopussa näytti semmoselta, että videointi ei välttämättä ainakaan sieltä toiminnu???

    VastaaPoista
  4. Juuri niin ja nyt koko videolinkin järjestäjä on poistanut. Formulaa tässä katellaan. Ei ollut suomalaisten päivä siinä lajissa. Vuokatissa oli jo talven ekat hiihtokisat, joten talvi sieltä tulee tänne Varsinaiseen Suomeenkin.
    Kaima

    VastaaPoista
  5. Täällä vielä +20 paremmalla puolella päivällä....ja samaa luvassa huomisellekin😊.

    VastaaPoista